The perfect guide to the casino

Bayer Leverkusen – Hoffenheim: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [30/03/2023]

Lørdag eftermiddag klokken 15:30 står Bayer Leverkusen og Hoffenheim ansigt til ansigt på BayArena. En duel der tegner til at blive en målfattig affære, og vi anbefaler at sætte sin penge på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange:

Hoffenheim har i gennemsnit scoret sølle 1.00 mål i deres seneste tre kampe, og senest mod VfB Stuttgart 1893 lykkedes det dem ikke at finde vej til netmaskerne. På den anden side har Bayer Leverkusen vist defensiv klasse den seneste tid. De har i gennemsnit lukket bare 0.80 mål ind i deres seneste 20 kampe, og på hjemmebane i Bundesliga denne sæson har de i gennemsnit lukket bare 0.54 mål ind per kamp.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!.

Faktaboks:

Hvem: Bayer Leverkusen – Hoffenheim
Hvad: Bundesliga
Hvor: BayArena
Hvornår: Lørdag d. 30. marts kl. 15:30

Kampens kontekst:

Inden kampens start dominerer værterne Bundesligaens førsteplads efter 26 kampe med hele 70 point, opnået via 22 sejre og fire uafgjorte. Trods den stærke position, vil Xabi Alonsos mandskab uden tvivl forsøge at forbedre deres pointtally i denne runde.

Gæsterne har derimod haft en mere tumultarisk sæson og indtager ligaens midterplacering efter 26 kampe med 33 point. Med ni sejre, seks uafgjorte og 11 nederlag er Hoffenheim opsatte på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Form og statistik:

Bayer Leverkusen kommer ind til opgøret med en stærk form, understreget af en sejr over SC Freiburg på 3-2 i deres seneste kamp. Gennem de seneste fem kampe har de vist flot form med fire sejre, en uafgjort og ingen nederlag.

På den anden side kunne Hoffenheim ikke sikre en sejr i deres seneste kamp, da de tabte til VfB Stuttgart 1893 med 0-3. De har haft en mere omskiftelig form med to sejre og tre nederlag i deres seneste fem kampe.

Kampens forventninger:

På hjemmebane har Bayer Leverkusen været suveræne de seneste fem kampe, hvor de har taget lige så mange sejre. I deres seneste hjemmebanekamp sikrede de en 3-2 sejr over Qarabağ Ağdam FK.

Hoffenheim har haft det sværere på udebane. I deres seneste udekamp mod Eintracht Frankfurt led de et 1-3 nederlag. Over de seneste fem udekampe har de kun sikret én sejr, mens det også er blevet til en uafgjort og tre nederlag.

I de indbyrdes opgør har Bayer Leverkusen haft overtaget med tre sejre over de seneste fem kampe, sammenlignet med Hoffenheims ene sejr og et uafgjort opgør.

Skader og karantæner:

Bayer Leverkusen:

Amine Adli, Arthur, Edmond Tapsoba, Odilon Kossounou, Victor Boniface

Hoffenheim:

Bambasé Conté, Dennis Geiger, Diadié Samassékou, Grischa Prömel, Marco John, Mërgim Berisha

Forventede startopstillinger:

Bayer 04 Leverkusen: 3-6-1

Lukáš Hrádecký – Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Álex Grimaldo – Exequiel Palacios, Florian Wirtz, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Jonas Hofmann, Robert Andrich – Patrik Schick

TSG 1899 Hoffenheim: 3-5-2

Oliver Baumann – John Brooks, Ozan Kabak, Pavel Kadeřábek – Anton Stach, Florian Grillitsch, Marius Bülter, Robert Skov, Stanley Nsoki – Maximilian Beier, Wout Weghorst

Bundesliga live stream

Du kan følge kampen direkte via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste tyske række. Opdateringen om hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Bundesligaen og meget anden sport, finder du her.

Regler og vilkår for at se Bundesliga via stream

Hvis du ønsker at spille eller live streame hos bet365, skal du sørge for at have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Se Bundesliga i Danmark

Du kan se flere af Bundesliga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Bundesligaen direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Bundesligaens historie – kort

Bayern München er den store sværvægter i Bundesligaen med hele 25 mesterskaber, men Leipzig vandt den første udgave af Bundesligaen i 1903. Bayern München kæmper dog lidt med tingene i øjeblikket, og det har fået et hold som Leverkusen til at bryde igennem.

Spilletider og kamptidspunkter i Bundesligaen

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen. I weekenderne er kamptidspunkterne normalt ikke senere end 17:30.

Vi ser frem til en spændende kamp mellem Bayer Leverkusen og Hoffenheim på BayArena. Hvem tager sejren hjem? Følg med på Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top