The perfect guide to the casino

AFC Bournemouth – Everton: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [30/03/2023]

En vigtig kamp i Superligaen venter forude, når AFC Bournemouth og Everton krydser klinger lørdag eftermiddag kl. 16:00 på Vitality Stadium. Kampen kan være afgørende for begge holds position i tabellen, og vi ser frem til en intens duel. Læs med for at få vores dybdegående optakt, spilforslag, skader, karantæner og forventede startopstillinger til denne spændende kamp.

Forudsigelserne peger på en kamp, der kan vise sig at være målfattig. Derfor anbefaler vi at spille på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365. Everton har haft svært ved at finde nettet i deres seneste kampe, med en scorefrekvens på blot 40% over deres sidste 15 kampe. Ydermere endte det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold med en 0-3 sejr til Everton, hvor begge hold altså ikke formåede at score. Med Everton’s nuværende målform, både generelt og på udebane, indikerer det, at de vil have svært ved at score i den kommende kamp. Lav en indsats på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: AFC Bournemouth – Everton
Hvad: Premier League
Hvor: Vitality Stadium
Hvornår: Lørdag d. 30. marts kl. 16:00

Sæsonens form:

Inden kampen ligger AFC Bournemouth i den nedre del af tabellen på 13. pladsen efter 28 kampe, hvor de har indsamlet 35 point. I modsætning hertil ligger Everton lige over nedrykningsstregen på 17. pladsen med 31 point. Med udsigt til en tæt kamp, kan begge hold forventes at kæmpe hårdt for at rykke op i tabellen.

Aktuel form:

AFC Bournemouth kommer ind til kampen med en sejr over Luton Town FC, mens Everton er i en dårlig stime med nederlag til Manchester United FC og ingen sejre i deres seneste fem kampe. Dermed er Bournemouth i en bedre form, og det kan give dem en fordel i den kommende kamp.

Hjemmebane/Udebane statistik:

På hjemmebane har AFC Bournemouth haft en blandet sæson med kun én sejr i deres seneste fem kampe. Everton har haft det svært på udebane, med ingen sejre i deres seneste fem udekampe, hvilket kan påvirke deres præstation på lørdag.

Forventede startopstillinger:

Forventede startopstillinger er som følger, AFC Bournemouth stiller op i en 4-5-1 formation med Dominic Solanke i spidsen, mens Everton også stiller op i en 4-5-1 formation med Dwight McNeil som frontangriber.

Skader og karantæner:

Bournemouth vil være uden Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly, og Ryan Fredericks, mens Everton mangler Andre Gomes, Dele Alli, og Seamus Coleman.

Til sidst, husk at du kan se denne og andre Premier League kampe via livestreaming hos bet365. Du kan oprette en konto hos bet365.dk for at få adgang til både Premier League og meget anden sport. Vi ser frem til en intens og spændende kamp mellem Bournemouth og Everton denne lørdag. Må den bedste vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top