The perfect guide to the casino

Inter Milan – Napoli: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [17/03/2023]

Søndag aften kl. 20:45 blæses der op til et brag af en kamp, når Inter Milan tørner sammen med Napoli på den legendariske Giuseppe Meazza. Det er en kamp, der emmer af målrigdom, og vi anbefaler derfor at spille på ‘Begge Hold Scorer’.

Inter Milan har i gennemsnit fundet vejen til netmaskerne 2.75 gange i deres seneste fire hjemmekampe. På udebane har de i gennemsnit scoret 2.67 mål i deres seneste tre kampe. Generelt har Inter Milan i gennemsnit scoret hele 2.50 mål i deres seneste fire kampe. I Serie A har Inter Milan kun holdt nullet i 21% af deres kampe i denne sæson. I 67% af Inter Milans seneste tre kampe har begge hold scoret. Derfor synes det oplagt at spille på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365, hvor der lige nu er op til 1.000 kr at hente.

Faktaboks:

Hvem: Inter Milan – Napoli
Hvad: Serie A
Hvor: Giuseppe Meazza
Hvornår: Søndag d. 17. marts kl. 20:45

Form og placering

Inter Milan er at finde på Serie As førsteplads efter 28 kampe med 75 point. Med 24 sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag, har Simone Inzaghis mandskab klaret sig formidabelt. Gæsterne Napoli er dog ikke langt efter med 44 point efter 28 kampe. De har indtil videre hentet 12 sejre, otte uafgjorte og otte nederlag.

Inter Milan kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen, efter at have tabt 1-2 til Club Atlético de Madrid i deres seneste kamp. Napoli, på den anden side, tabte deres seneste kamp med 1-3 til FC Barcelona.

Hjemmebane og udebane

Inter Milan har været suveræne på hjemmebane, hvor de har vundet alle deres seneste fem kampe. Napoli har haft det sværere på udebane, hvor de i deres seneste fem kampe kun har hentet en sejr, spillet to uafgjort og tabt to.

I de seneste indbyrdes opgør har Inter Milan haft overtaget med tre sejre i de seneste fem kampe, mens Napoli kun har hentet en sejr. Den seneste kamp endte 1-0 til Inter Milan.

Skader og karantæner

Inter Milan: Ingen

Napoli: Alex Meret, Andre Zambo Anguissa, Diego Demme, Hamed Junior Traorè, Jens Cajuste, Mathí­as Olivera, Natan Souza, Victor Osimhen

Forventede startopstillinger

FC Internazionale Milano: 3-5-2: Yann Sommer – Alessandro Bastoni, Francesco Acerbi, Matteo Darmian – Davide Frattesi, Hakan Çalhanoğlu, Henrikh Mkhitaryan, Kristjan Asllani, Nicolò Barella – Lautaro Martínez, Marcus Thuram

SSC Napoli: 4-3-3: Pierluigi Gollini – Amir Rrahmani, Giovanni Di Lorenzo, Leo Skiri Ostigard, Pasquale Mazzocchi – Khvicha Kvaratskhelia, Piotr Zieliński, Stanislav Lobotka – Cyril Ngonge, Giacomo Raspadori, Matteo Politano

Der er lagt op til et brag af en fodboldkamp, når to af Serie As mest formstærke hold tørner sammen. Husk at placere dit spil hos Bet365, inden kampstart. Vi håber på en underholdende og målrig kamp.

OVERSIGT

Scroll to Top