The perfect guide to the casino

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [17/03/2023]

Søndag aften klokken 19:30 er der lagt op til et intenst opgør i Bundesligaen, når Borussia Dortmund tager imod Eintracht Frankfurt på Signal Iduna Park. Spændingen er i top, da begge hold har meget på spil. For det ser ud til, at dette opgør kan blive en lavscoringskamp, og vi anbefaler derfor at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365.

Det er ikke uden grund, at vi forudser en kamp med få mål. Borussia Dortmund har i gennemsnit kun lukket 1.00 mål ind i deres seneste seks kampe. Faktisk har Dortmund formået at holde nullet i 67% af deres seneste tre kampe. Deres forsvar har været yderst solidt, hvor de i gennemsnit kun har lukket 0.60 mål ind i deres seneste 10 kampe. Imponerende nok lukkede Dortmund 0 mål ind i deres seneste kamp mod PSV Eindhoven. På den anden side har Eintracht Frankfurt kun lukket et mål ind i deres seneste kamp mod 1. FC Heidenheim 1846.

Det er altså en klar indikation på, at der kunne være en god ide at satse på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365, hvor du kan få op til 1.000 kr. i velkomstbonus.

Faktaboks:

Hvem: Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt
Hvad: Bundesliga
Hvor: Signal Iduna Park
Hvornår: Søndag d. 17. marts kl. 19:30

Holdenes form og placering

Efter 24 spillerunder i Bundesligaen ligger Borussia Dortmund på en fjerdeplads med 44 point, indhentet via 12 sejre, otte uafgjorte og fire nederlag. Værterne vil uden tvivl være opsatte på at forbedre deres placering i tabellen.

Gæsterne fra Eintracht Frankfurt har ikke haft en lige så god sæson indtil videre. De befinder sig på en niendeplads med 37 point, indhentet via ni sejre, 10 uafgjorte og fem nederlag. Frankfurt vil derfor også være ivrige efter at forstærke deres position i denne spillerunde.

Formkurve og seneste kampe

Borussia Dortmund’s seneste form har været overbevisende. De kommer ind til opgøret med en sejr, da de slog PSV Eindhoven med 2-0 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Eintracht Frankfurt tog også en sejr i deres seneste kamp, da de slog 1. FC Heidenheim 1846 med 2-1. Frankfurt har dog ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejre, tre uafgjorte og et nederlag.

Indbyrdes opgør og hjemmebane/udebane fordel

På Signal Iduna Park har Borussia Dortmund været stærke over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget tre sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og et nederlag.

Eintracht Frankfurt’s seneste udebanekampe har været mere blandede med et sejre, tre uafgjorte og et nederlag. I holdenes indbyrdes opgør har Borussia Dortmund haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget fire sejre sammenlignet med Eintracht Frankfurts 0 sejre mens det er blevet til et uafgjorte. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte 3-3.

Skader og karantæner

Borussia Dortmund:
Felix Nmecha, Hendry Blank, Julian Ryerson, Julien Duranville, Karim Adeyemi, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Ramy Bensebaini, Sebastien Haller, Sebastien Haller

Eintracht Frankfurt:
Ellyes Skhiri, Farès Chaïbi, Jens Grahl, Mehdi Loune, Omar Marmoush, Sebastian Rode

Forventede startopstillinger

BVB 09 Borussia Dortmund: 4-5-1
Gregor Kobel – Antonios Papadopoulos, Ian Maatsen, Mateu Morey, Niklas Süle – Emre Can, Julian Brandt, Marcel Sabitzer, Marius Wolf, Salih Özcan – Niclas Füllkrug

Eintracht Frankfurt: 3-6-1
Kevin Trapp – Aurélio Buta, Lucas Silva Melo, Robin Koch – Ansgar Knauff, Donny van de Beek, Eric Junior Dina Ebimbe, Hugo Larsson, Mario Götze, Willian Pacho – Sasa Kalajdzic

Bundesliga live stream

Du kan se kampe fra Bundesligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste tyske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Bundesligaen og meget anden sport. Her er en guide.

For at se live streaming samt oddse på Bundesligaen hos bet365, skal du først oprette en konto. Herefter skal du sørge for at have penge på din spillekonto og derefter gå til “Live billeder” i top-menuen. Vælg så din kamp fra Bundesligaen. OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Ligeledes kan du se flere af Bundesliga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Bundesligaen direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Bayern München er den store sværvægter i Bundesligaen med hele 25 mesterskaber, men Leipzig vandt den første udgave af Bundesligaen i 1903. Bayern München kæmper dog lidt med tingene i øjeblikket, og det har fået et hold som Leverkusen til at bryde igennem.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen. I weekenderne er kamptidspunkterne normalt ikke senere end 17:30.

Glem ikke at tage del i spændingen og lægge dine spil hos Bet365 til søndagens kamp mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt!

OVERSIGT

Scroll to Top