The perfect guide to the casino

OB – FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [17/03/2023]

Søndag eftermiddag bliver der igen tændt op for Superliga fodbold, når OB og FCK krydser klinger på Nature Energy Park kl. 17:00. Der er dømt intensitet og nerve, og vi har samlet alt det essentielle til dig her, inklusive spilforslag.

Vi forudser en kamp, der potentielt kan være målfattig, og anbefaler derfor at satse på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’. Dette baseret på følgende indikationer:
– OB har i gennemsnit kun scoret 0.33 mål i deres seneste tre hjemmekampe.
– Begge hold har scoret i kun 33% af OBs seneste tre kampe.
– Begge hold har scoret i kun 40% af holdenes seneste fem møder.
– OB har i gennemsnit kun scoret 0.80 mål per kamp på hjemmebane i Superligaen denne sæson.
– FCK har i gennemsnit kun lukket 1.00 mål ind i deres seneste fem kampe.
Tag et spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. i bonus.

Faktaboks

Hvem: OB – FCK
Hvad: Superligaen
Hvor: Nature Energy Park
Hvornår: Søndag d. 17. marts kl. 17:00

Form og placering

Efter 21 kampe sidder OB på syvendepladsen i Superligaen med 24 point, hvilket for nu betyder en plads i nedrykningsspillet. Med seks sejre, seks uafgjorte og ni nederlag, vil Søren Kroghs mandskab uden tvivl forsøge at klatre op i tabellen i denne spillerunde.

FCK har haft en mere succesfuld sæson indtil videre, og holder sig varme i top seks på ligaens tredjeplads efter 21 kampe. Med 42 point i hus via 13 sejre, tre uafgjorte og fem nederlag, vil udebaneholdet være opsat på at klatre nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

OB kommer ind til opgøret med en sejr, efter de slog Vejle Boldklub med 1-0 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de formået at hive to sejre og to uafgjorte i land, men også lidt et nederlag.

FCK har også formået at sejre i deres seneste kamp, hvor de slog Lyngby Boldklub med 4-0. Københavnerne har vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til tre sejre og to nederlag.

Hjemme- og udebanestatistik

På hjemmebane har OB ikke haft meget at juble over. Over de seneste fem hjemmebanekampe er det ikke blevet til en eneste sejr, men i stedet en uafgjort og fire nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod Brøndby IF, en kamp der resulterede i et 0-3 nederlag.

FCK har også haft det svært på udebane. De gæstede Manchester City FC i deres seneste udekamp, en kamp der endte med et 1-3 nederlag. Over de seneste fem udekampe er det kun blevet til en sejr, sammen med en uafgjort og tre nederlag.

I indbyrdes opgør har FCK haft overtaget, med fire sejre over OBs ene sejr i deres seneste fem møder. FCK er aktuelt på en to kampe lang sejrsstime mod OB, og den seneste kamp endte med en 2-1 sejr til FCK.

Skader og karantæner

OB:
Ingen

FCK:
Birger Meling, David Khocholava, Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Theo Sander, William Clem

Forventede startopstillinger

Odense BK: 4-5-1
Martin Hansen – Filip Helander, Leeroy Owusu, Look Saa Nicholas K. Mickelson, Tobias Slotsager – Alasana Manneh, Bashkim Kadrii, Bjørn Paulsen, Sven Köhler, Tom Trybull – Rami Hajal

FC København: 4-3-3
Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Peter Ankersen – Mohamed Elyounoussi, Rasmus Falk Jensen, Roony Bardghji – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Superligaen live stream

Du kan se kampe fra Superligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste danske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Superligaen og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Superligaen*

Se Superligaen via live streaming
Først skal du oprette en konto hos bet365* for at kunne se live streaming samt oddse på Superligaen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Herefter Opret konto / log ind

3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto

4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg så din kamp fra Superligaen

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Superligaen – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Superliga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Superligaen hos bet365 – KLIK HER!*

Se Superliga i Danmark

Du kan se flere af Superliga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Superligaen direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Superligaens historie – kort

Lige nu er der en tæt kamp om mesterskabet i Superligaen mellem Brøndby, FCK og FCM. I 1990’erne var Brøndby meget dominerende i den bedste række, men i de senere år har FCK ofte vist sig som den stærkeste. FC Midtjylland har dog budt de to hold op til dans.

Spilletider og kamptidspunkter i Superligaen

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen

OVERSIGT

Scroll to Top