The perfect guide to the casino

Getafe CF – Girona FC: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [16/03/2023]

Når aftenkulden sænker sig over Coliseum Alfonso Pérez i Getafe lørdag den 16. marts kl. 18:30, står Getafe CF og Girona FC klar til at tørne sammen i en kamp, der oser af målchancer i begge ender. Derfor lyder vores anbefaling på at spille på ‘Begge Hold Scorer’.

Getafe har i deres seneste 20 udekampe i gennemsnit haft hele 3.80 mål. Desuden har de kun formået at holde nullet i 40% af deres seneste fem kampe, og har lukket i gennemsnit 2.33 mål ind i deres tre seneste kampe. Med et gennemsnit på 4.33 mål i deres seneste tre hjemmekampe og en tendens til at holde nullet i 36% af deres kampe i La Liga denne sæson, virker det som en sikker vej til gevinst at satse på, at begge hold vil score. Så hvorfor ikke tage chancen og spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Getafe CF – Girona FC
Hvad: La Liga
Hvor: Coliseum Alfonso Pérez
Hvornår: Lørdag d. 16. marts kl. 18:30

Holdenes placering og form

Efter 28 kampe i ligaen ligger de to hold side om side på tabelens 12. plads. Getafe CF har hentet 35 point via otte sejre, 11 uafgjorte og ni nederlag, mens Girona FC har samlet 62 point sammen gennem 19 sejre, fem uafgjorte og fire nederlag. Begge hold vil uden tvivl forsøge at forbedre deres position i tabellen i dette opgør.

Getafe CF kommer ind til kampen på baggrund af et nederlag til Valencia CF, mens Girona FC har momentum med fra en sejr over CA Osasuna. Getafe CF’s seneste fem kampe har kun budt på en sejr, to uafgjorte og to nederlag, mens Girona FC har hentet to sejre og tre nederlag i deres seneste fem kampe.

Holdenes præstationer på hjemme- og udebane

Getafe CF kan prale af en stærk hjemmebanestatistik med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem kampe på Coliseum Alfonso Pérez. Deres seneste hjemmekamp mod UD Las Palmas endte uafgjort med en 3-3 pointdeling.

Girona FC, på den anden side, har haft det svært på udebane. Deres seneste udekamp mod Real Club Deportivo Mallorca endte med et 0-1 nederlag. Dette nederlag er en del af en negativ stime på tre udekampe i træk, hvor Girona FC har måttet se sig slået. Deres seneste fem udekampe har resulteret i to sejre og tre nederlag.

I de seneste fire indbyrdes opgør mellem de to hold har Girona FC haft overtaget med tre sejre mod Getafe CF’s ene sejr. Girona FC er i øjeblikket på en to kampes sejrsstime mod Getafe CF, og deres seneste opgør endte med en klar 3-0 sejr til Girona FC.

Skader og karantæner

Getafe CF:
Damian Suarez, Jaime Mata, Juanmi Latasa, Mason Greenwood, Mauro Arambarri

Girona FC:
Aleix Garcia, David Lopez, David Lopez, Joel Roca Casals, Ricard Artero, Toni Villa

Forventede startopstillinger

Getafe Club de Fútbol: 4-5-1
David Soria – Diego Rico, Djene Dakonam, Gastón Álvarez, Omar Alderete – Carles Aleña, Ilaix Moriba, Luis Milla Manzanares, Nemanja Maksimović, Óscar Rodríguez – Borja Mayoral

Girona FC: 4-5-1
Paulo Gazzaniga – Daley Blind, Eric García, Miguel Gutiérrez, Yan Couto – Borja García, Ibrahima Kebe, Iker Almena, Iván Martín, Pablo Torre – Sávio

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream La Liga
Se La Liga via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga for at kunne se live streaming samt oddse på La Liga.
1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.
Stream La Liga – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se La Liga via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.
Live stream og odds på La Liga hos bet365 – KLIK HER!

Se La Liga i Danmark
Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

La Ligas historie – kort
Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien. Real Madrid har dog vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaen er kendetegnet af teknisk god fodbold, der er en fryd for øjet for de fleste fodboldfans.

Spilletider og kamptidspunkter i La Liga
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvore

OVERSIGT

Scroll to Top