The perfect guide to the casino

Fulham – Tottenham Hotspur: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [16/03/2023]

Lørdag aften klokken 18:30 blæser fløjten på Craven Cottage, hvor Fulham byder Tottenham Hotspur velkommen til en fodboldkamp, der dufter af mål. Vi anbefaler at placere et væddemål på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Følgende statistikker taler for vores spilforslag: Begge hold har fundet vej til netmaskerne i 83% af Fulhams seneste seks kampe. Fulham har imponeret offensivt med et snit på to mål pr. kamp i denne periode. Desuden har de kun formået at holde nullet i 25% af deres kampe i Premier League denne sæson og kun i 33% af deres seneste tre hjemmekampe.

Tag chancen og spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Fulham – Tottenham Hotspur
Hvad: Premier League
Hvor: Craven Cottage
Hvornår: Lørdag d. 16. marts kl. 18:30

Form og stilling

Inden kampen finder vi Fulham i den nedre halvdel af Premier League-tabellen på en 12. plads med 35 point efter 28 kampe. Med 10 sejre, fem uafgjorte og 13 nederlag er Marco Silvas tropper opsatte på at klatre op ad tabellen.

Modstanderne fra Tottenham har haft en stærkere sæson og er placeret på en femteplads med 53 point efter 27 kampe. Med 16 sejre, fem uafgjorte og seks nederlag, vil de også være tændte på at rykke tættere på den Champions League-givende top fire.

Formmæssigt kommer Fulham ind til kampen med et nederlag til Wolverhampton i bagagen, mens Tottenham senest vandt 4-0 over Aston Villa. Begge hold har vundet tre af deres seneste fem kampe.

Hjemmebane og udebane

Fulham har klaret sig fint på hjemmebane med to sejre, to uafgjorte og et nederlag i deres seneste fem kampe på Craven Cottage. Tottenham har på udebane kun hentet en sejr i deres fem seneste kampe, men har også hentet tre uafgjorte og et nederlag.

Historisk set har Tottenham haft overtaget i de indbyrdes opgør med fire sejre i de seneste fem kampe, mens Fulham ikke har formået at vinde. Tottenham har vundet de to seneste opgør, inklusiv en 2-0 sejr i den seneste kamp.

Karantæner og skader

Fulham: Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda, Tosin Adarabioyo
Tottenham Hotspur: Alfie Whiteman, Brennan Johnson, Bryan Gil, Giovani Lo Celso, Hugo Lloris, Ivan Perisic, Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon

Forventede startopstillinger

Fulham FC: 4-3-3
Bernd Leno – Antonee Robinson, Calvin Ughelumba, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Raúl Jiménez, Willian

Tottenham Hotspur FC: 4-5-1
Guglielmo Vicario – Cristian Romero, Destiny Udogie, Mickey van de Ven, Pedro Porro – Dejan Kulusevski, James Maddison, Pape Matar Sarr, Pierre-Emile Højbjerg, Yves Bissouma – Heung-Min Son

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League. Se Premier League via live streaming. Først skal du oprette en konto hos La Liga for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se Premier League via stream. Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!

Se Premier League i Danmark. Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort. Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League. Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

Vi glæder os til en spændende kamp mellem Fulham og Tottenham. Husk at du kan følge kampen live og spille live hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top