The perfect guide to the casino

Mainz 05 – Bochum: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [16/03/2023]

Lørdag eftermiddag danner MEWA ARENA rammen for en Bundesliga-duel mellem Mainz 05 og Bochum. Med udsigten til en potentielt målfattig kamp, ligger anbefalingen på spilforslaget ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Statistikken tilsiger en lav-scoring affære, da Mainz 05 og Bochum har vist sig svage offensivt i deres seneste kampe. Mainz 05 har i gennemsnit scoret bare 0.67 mål i deres seneste 15 kampe, mens Bochum har lukket bare 0.80 mål ind i deres seneste 10 kampe. Betragter man kun udekampe, har Bochum scoret i gennemsnit 0.83 mål per kamp i denne Bundesliga-sæson. På hjemmebane har Mainz 05 i gennemsnit scoret 0.75 mål per kamp.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Mainz 05 – Bochum
Hvad: Bundesliga
Hvor: MEWA ARENA
Hvornår: Lørdag d. 16. marts kl. 15:30

Optakt til kampen

Før denne kamp finder vi Mainz 05 på 17. pladsen i Bundesligaen med 16 point efter 24 kampe. De har høstet pointene gennem to sejre, 10 uafgjorte og 12 nederlag. Bo Henriksens mandskab vil utvivlsomt søge at forbedre deres placering i den kommende kamp.

Bochum, der har haft en bedre sæson, ligger også på 17. pladsen, men med 25 point efter 24 kampe. Med fem sejre, 10 uafgjorte og ni nederlag, vil udebaneholdet også være opsat på at styrke deres position i denne runde.

Die Nullfünfers kommer ind til opgøret med en pointdeling i bagagen, da de spillede 1-1 mod Borussia VfL Mönchengladbach i deres seneste kamp. De seneste fem kampe har budt på en sejr, to uafgjorte og to nederlag. På den anden side fik Thomas Letschs mandskab ikke noget med fra deres seneste kamp, da de tabte 1-4 til Rasen Ballsport Leipzig. Bochum har haft en lignende form over deres seneste fem kampe med et sejre, to uafgjorte og to nederlag.

Holdenes form og historik

Med et sejr, tre uafgjorte og et nederlag i deres seneste fem hjemmekampe, har Mainz 05 ikke overbevist på MEWA ARENA. Bochum, på den anden side, har haft en hård tid på udebane med et 2-5 nederlag i deres seneste kamp mod Borussia VfL Mönchengladbach. De har heller ikke haft succes i deres seneste fem udekampe med fire nederlag og kun en enkelt uafgjort.

I deres indbyrdes kampe har Mainz 05 haft et let overtag med tre sejre over de seneste fem kampe sammenlignet med Bochums ene sejr og et uafgjort opgør. Den seneste kamp mellem de to hold endte 2-2.

Karantæner og skader

Mainz 05: Jae-Sung Lee, Nelson Weiper, Stefan Bell
Bochum: Cristian Gamboa, Ivan Ordets, Michael Esser, Takuma Asano

Forventede startopstillinger

1. FSV Mainz 05: 3-6-1
Robin Zentner – Philipp Mwene, Sepp van den Berg, Silvan Widmer – Anthony Caci, Dominik Kohr, Edimilson Fernandes, Karim Onisiwo, Leandro Barreiro, Tom Krauß – Ludovic Ajorque

VfL Bochum 1848: 3-6-1
Manuel Riemann – Bernardo Fernandes, Maximilian Wittek, Tim Oermann – Anthony Losilla, Christopher Antwi-Adjej, Erhan Mašović, Matúš Bero, Moritz Broschinski, Patrick Osterhage – Kevin Stöger

I alt, selvom begge hold har kæmpet med formen, er der stadig alt at spille for. Med en historie af tætte kampe mellem de to hold, kan vi forvente en intens kamp på MEWA ARENA.

OVERSIGT

Scroll to Top