The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland – Randers FC: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [16/03/2023]

På lørdag kl. 17:00 vil FC Nordsjælland og Randers FC krydse klinger på Right to Dream Park i Superligaen. Der er lagt i kakkelovnen til en tæt kamp, hvor mål kan være på præmie. Vi anbefaler derfor et spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365.

Spilforslaget understøttes af følgende statistikker:

– FC Nordsjælland har kun lukket et enkelt mål ind i deres seneste opgør mod Hvidovre IF.
– Randers FC har i gennemsnit scoret 1.00 mål i deres seneste kamp mod FC Midtjylland.
– Randers FC har i gennemsnit scoret 1.67 mål i deres seneste seks kampe.
– FC Nordsjælland har i gennemsnit lukket 0.73 mål ind i deres seneste 15 kampe.
– FC Nordsjælland har i gennemsnit lukket 0.95 mål ind per kamp i denne sæsons Superliga.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. i bonus!

Faktaboks:

Hvem: FC Nordsjælland – Randers FC
Hvad: Superligaen
Hvor: Right to Dream Park
Hvornår: Lørdag d. 16. marts kl. 17:00

Superligaens stilling og formkurver

FC Nordsjælland indtager inden kampen en fjerdeplads i mesterskabsspillet efter 21 kampe, hvor de har samlet 36 point sammen. Det er blevet til 10 sejre, seks uafgjorte og fem nederlag. Johannes Thorups tropper vil uden tvivl forsøge at spille sig tættere på den Europa-adgangsgivende tredjeplads i denne runde.

For gæsterne fra Randers er sæsonen ikke gået helt så godt. De ligger i skrivende stund på niendepladsen med 22 point, hvilket betyder en plads i nedrykningsspillet. Deres point er kommet via fem sejre, syv uafgjorte og ni nederlag. De vil derfor være opsatte på at lægge mere afstand til nedrykningsstregen i denne runde.

FC Nordsjælland kommer ind til opgøret med en solid form. De har vundet tre af deres seneste fem kampe, mens de har tabt to. Deres seneste kamp var en 2-1 sejr over Hvidovre IF. Randers FC har ikke haft samme held med kun to sejre, et uafgjort og to nederlag i deres seneste fem kampe. Deres seneste kamp var et 0-1 nederlag til FC Midtjylland.

Kampens forventninger

På hjemmebane har FC Nordsjælland været stærke med tre sejre i deres seneste fem kampe. Deres seneste hjemmekamp resulterede i en 3-1 sejr over Silkeborg IF. På udebane har Randers FC haft det sværere med kun en sejr i deres seneste fem kampe. Deres seneste udekamp var et 0-3 nederlag til Viborg FF.

I de indbyrdes opgør har FC Nordsjælland haft overhånden med fire sejre i de seneste fem kampe. Den seneste kamp endte med en 5-0 sejr til FC Nordsjælland.

Skader og karantæner

FC Nordsjælland:
Mads Hansen, Mohamed Diomande

Randers FC:
Björn Kopplin, Edgar Babayan, Frederik Lauenborg, Oliver Olsen, Wessel Dammers

Forventede startopstillinger

FC Nordsjælland: 4-3-3
Carljohan Eriksson – Adamo Nagalo, Daniel Svensson, Jeppe Tverskov, Kaare Barslund – Andreas Schjelderup, Lucas Hey, Martin Frese – Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Villadsen

Randers FC: 4-3-3
Patrik Carlgren – Daniel Høegh, Hugo Andersson, Oliver Zandén, William Elgaard Kaastrup – John Björkengren, Mads Enggård, Simen Bolkan Nordli – Marvin Egho, Mohammed Fuseini, Stephen Odey

Superligaen live stream

Du kan se Superligaen via live streaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste danske række. Opret en konto hos bet365 for at få adgang til live streaming og odds på Superligaen.

Følg disse trin for at oprette en konto:

1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
2. Opret konto / log ind
3. Sørg for at have penge på din spillekonto
4. Gå til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg din kamp fra Superligaen

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Superligaen – KLIK HER!

Vi ser frem til en spændende kamp mellem FC Nordsjælland og Randers FC – må den bedste vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top