The perfect guide to the casino

Darmstadt 98 – Bayern München: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [16/03/2023]

Lørdag eftermiddag kl. 15:30 står Darmstadt 98 ansigt til ansigt med Bayern München i et spændingsfyldt opgør på Merck-Stadion am Böllenfalltor. En kamp, der lover mål i begge ender, og hvor vi anbefaler et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Statistikken taler for sig selv:

– Darmstadt 98 har kun holdt nullet i 10% af deres seneste 20 udekampe.
– Darmstadt 98 har i gennemsnit lukket 2.05 mål ind i deres seneste 20 kampe.
– Darmstadts kampe på udebane i Bundesligaen har i gennemsnit haft 3.83 mål per kamp i denne sæson.
– Darmstadt 98 har netop scoret tre mål i deres seneste kamp mod SS Lazio.
– Darmstadt 98 har kun holdt nullet i 38% af deres kampe i Bundesligaen denne sæson.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Darmstadt 98 – Bayern München
Hvad: Bundesliga
Hvor: Merck-Stadion am Böllenfalltor
Hvornår: Lørdag d. 16. marts kl. 15:30

Form og stilling

Værterne, Darmstadt 98, sidder fast i Bundesligas 18. plads efter 24 kampe med 13 point. Men trods dette, vil Torsten Lieberknechts mandskab uden tvivl forsøge at forbedre holdets position i tabellen.

Bayern München, på den anden side, har haft en bedre sæson og er at finde på ligaens top med 54 point. Med deres 17 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag, er de opsatte på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Darmstadt 98 kommer ind i kampen med et nederlag på 0-6 mod FC Augsburg, mens Bayern München tog en sejr i deres seneste kamp mod SS Lazio med 3-0.

Styrkeforhold på hjemme- og udebane

Darmstadt 98 har ikke haft meget at juble over på hjemmebane, da det ikke er blevet til en eneste sejr over de seneste fem hjemmebanekampe. I modsætning til dette, har Bayern München haft en blandet oplevelse væk fra Allianz Arena, med et sejr, en uafgjort og tre nederlag i deres seneste fem udebanekampe.

I holdenes indbyrdes opgør har Bayern München haft overtaget, hvor de har taget en sejr sammenlignet med Darmstadt 98s 0 sejre.

Skader og karantæner

Darmstadt 98: Aaron Seydel, Braydon Manu, Fabian Nürnberger, Fraser Hornby, Marvin Mehlem, Mathias Honsak, Matthias Bader

Bayern München: Bouna Sarr, Daniel Peretz, Gabriel Marusic, Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Noussair Mazraoui, Noussair Mazraoui, Serge Gnabry, Tarek Buchmann

Forventede startopstillinger

SV Darmstadt 1898: 3-6-1
Marcel Schuhen – Christoph Klarer, Fabian Holland, Matej Maglica – Bartol Franjić, Emir Karic, Klaus Gjasula, Oscar Vilhelmsson, Tim Skarke, Tobias Kempe – Luca Pfeiffer

FC Bayern München: 4-5-1
Manuel Neuer – Dayot Upamecano, Eric Dier, Raphaël Guerreiro, Sacha Boey – Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Konrad Laimer, Leon Goretzka, Leroy Sané – Harry Kane

Bundesliga live stream

Sådan ser du Bundesligaen live hos bet365:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!

2. Opret konto eller log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Bundesligaen

Bayern München er den store sværvægter i Bundesligaen med hele 25 mesterskaber. Men de kæmper lidt med tingene i øjeblikket, og det har fået et hold som Leverkusen til at bryde igennem.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, og resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen. I weekenderne er kamptidspunkterne normalt ikke senere end 17:30.

Med alle disse informationer i hånden, er du nu klar til at følge med i det spændende opgør mellem Darmstadt 98 og Bayern München. Vi ønsker alle en god kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top