The perfect guide to the casino

Brøndby IF – Silkeborg IF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [16/03/2023]

Lørdagsfodbold i Superligaen bringer et opgør mellem Brøndby IF og Silkeborg IF, der begge jagter vigtige point på Brøndby Stadion kl. 17:00. Med en forventning om mål fra begge hold, anbefales et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Årsagen til dette råd er bl.a. Brøndby IFs imponerende målform hjemme i Superligaen, hvor de har netted i samtlige kampe denne sæson. Med et gennemsnit på hele 3.00 mål i deres seneste kamp mod Viborg FF og kun 10% rene bure på hjemmebane, tegner det til at være en offensiv kamp. Begge hold scorede i det seneste indbyrdes opgør, der endte 2-1.

Placer dit spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Brøndby IF – Silkeborg IF
Hvad: Superligaen
Hvor: Brøndby Stadion
Hvornår: Lørdag d. 16. marts kl. 17:00

Holdenes form og placering i Superligaen

Med 21 kampe i bagagen og 44 point indhøstet befinder Brøndby sig i toppen af Superligaen. Med 13 sejre, fem uafgjorte og tre nederlag, er holdet i øjeblikket på andenpladsen og i direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Gæsterne fra Silkeborg har haft en mere udfordrende sæson, men er stadig indenfor mesterskabsspillet på sjettepladsen med 27 point.

Brøndby kommer til kampen efter en 2-1 sejr over Viborg FF, mens Silkeborg desværre tabte 0-1 til Aarhus Gymnastikforening i deres seneste kamp. Det er tydeligt, at holdene er i hver deres form, med Brøndby der har vist stærk form med fire sejre i deres seneste fem kampe, mens Silkeborg har haft det svært med fem nederlag i træk.

Hjemmebane- og udebanepræstationer

På hjemmebane har Brøndby vist stærk form med tre sejre i de seneste fem kampe. Silkeborg har derimod haft det svært på udebane, med fire nederlag i deres seneste fem kampe. I deres indbyrdes opgør har Brøndby haft overtaget med tre sejre over Silkeborgs to i de seneste fem kampe.

Skader og karantæner

Brøndby IF:
Christian Cappis, Frederik Alves, Kevin Tshiembe
Silkeborg IF:
Ingen

Forventede startopstillinger

Brøndby IF: 3-5-2
Patrick Pentz – Jacob Rasmussen, Rasmus Lauritsen, Sean Klaiber – Daniel Wass, Filip Bundgaard Kristensen, Josip Radošević, Mathias Greve, Nicolai Vallys – Mathias Kvistgaarden, Ohi Omoijuanfo

Silkeborg IF: 4-3-3
Nicolai Larsen – Alexander Busch, Andreas Poulsen, Oliver Sonne, Robin Dahl Østrøm – Anders Klynge, Mark Brink, Pelle Mattsson – Alexander Rasmussen, Sören Tengstedt, Tonni Adamsen

Superligaen live stream

Se kampen live hos bet365, hvor du både kan streame og oddse på Superligaen. Husk, at du skal have penge på din spilkonto for at kunne streame kampene. Du kan også se flere Superliga-kampe på danske tv-kanaler eller via abonnementsfri live streaming hos de bookmakere, vi har nævnt her på siden.

Superligaen har altid været et tæt løb om mesterskabet, og denne sæson er ingen undtagelse med Brøndby, FCK og FCM i toppen. Kampene spilles typisk fredag aften og resten af runden om søndagen.

Uanset udfaldet, bliver det en spændende kamp mellem to hold, der begge har noget at bevise. Så sæt dig godt til rette, og forbered dig på en aften med god fodbold.

OVERSIGT

Scroll to Top