The perfect guide to the casino

Wolverhampton Wanderers – Fulham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [9/03/2023]

Lørdag eftermiddag kl. 16:00 er der dømt fodboldfest på Molineux Stadium, når Wolverhampton Wanderers tager imod Fulham i en duel, der forventes at være målfattig. En kamp, der kan krydres med et væddemål på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365.

En række faktorer taler for dette spilforslag. Fulham har i gennemsnit kun scoret 1.20 mål i deres seneste 10 udekampe og har ikke formået at score i 60% af disse kampe. Wolverhampton Wanderers har kun lukket 1.00 mål ind i deres seneste fire kampe, og de har holdt nullet i hele 67% af deres seneste tre kampe. Hertil kommer, at Wolverhampton Wanderers har i gennemsnit scoret bare 0.67 mål i deres seneste tre kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Wolverhampton Wanderers – Fulham
Hvad: Premier League
Hvor: Molineux Stadium
Hvornår: Lørdag d. 9. marts kl. 16:00

Holdenes form og placering i tabellen

Værterne, Wolverhampton Wanderers, har samlet 38 point sammen i Premier League efter 27 kampe og indtager dermed en midterplads som nummer 10. Hjemmeholdet har dog ambitioner om at avancere opad i tabellen.

Fulham, på den anden side, har haft en mindre succesfuld sæson indtil videre. De ligger på ligaens 12. plads med 35 point efter 27 kampe. Men gæsterne vil helt sikkert også have ambitioner om at forbedre deres placering.

Wolverhampton kommer ind til kampen på baggrund af et 0-3 nederlag mod Newcastle United FC. Fulham derimod, har vist stærk form med en 3-0 sejr over Brighton & Hove Albion FC i deres seneste kamp. Begge hold har haft tre sejre i deres seneste fem kampe.

Kampens indbyrdes statistikker

På hjemmebane har Wolverhampton haft en solid præstation med tre sejre i deres seneste fem kampe. Fulham har haft en blandet præstation på udebane med et sejr, en uafgjort og tre nederlag i deres seneste fem udekampe.

I de seneste indbyrdes opgør har Fulham haft et lille overtag med to sejre sammenlignet med Wolverhampton’s ene sejr, og to kampe er endt uafgjort. Fulham er også på en to kampes sejrsstime mod Wolverhampton, med den seneste kamp, der endte med en 3-2 sejr til Fulham.

Skader og karantæner

Wolverhampton Wanderers: Jean-Ricner Bellegarde

Fulham: Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda, Tosin Adarabioyo

Forventede startopstillinger

Wolverhampton Wanderers FC: 4-5-1

José Sá – Craig Dawson, Max Kilman, Nélson Semedo, Toti Gomes – Boubacar Traore, João Gomes, Mario Lemina, Pablo Sarabia, Thomas Doyle – Matheus Cunha

Fulham FC: 4-3-3

Bernd Leno – Antonee Robinson, Calvin Ughelumba, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Bobby Reid, Willian

Med disse overvejelser in mente, er der lagt op til en spændende kamp på Molineux Stadium. Husk at spille ansvarligt og nyd kampen!

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top