The perfect guide to the casino

Vejle Boldklub – OB: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/03/2023]

Søndag eftermiddag klokken 14:00 tørner Vejle Boldklub og OB sammen på Vejle Stadion i en duel, der kan være afgørende for begge holds placering i Superligaen. Med historikken og de seneste kampe in mente, indikerer alt en målfattig affære. Derfor er vores spilforslag, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange:

– Vejle Boldklub har kun formået at score 1.00 mål i gennemsnit i deres seneste tre hjemmekampe.
– De har tillige lukket bare 1.00 mål ind per hjemmekamp i Superligaen denne sæson.
– Begge hold har kun formået at score i 25% af Vejle Boldklubs seneste fire kampe.
– Vejle Boldklub har holdt nullet i tre ud af deres seneste fire kampe.
– OB har i gennemsnit formået at score bare 0.83 mål i deres seneste seks kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Vejle Boldklub – OB
Hvad: Superligaen
Hvor: Vejle Stadion
Hvornår: Søndag d. 10. marts kl. 14:00

Superligakampens betydning

Ivan Prelecs mandskab, Vejle Boldklub, befinder sig for tiden i Superligaens nedrykningszone på 11. pladsen efter 20 kampe med blot 19 point i bagagen. Med fire runder tilbage af grundspillet er de opsatte på at hente vigtige point og distancere sig fra nedrykningsstregen.

OB, Søren Kroghs tropper, er på niendepladsen med 21 point, hvilket i øjeblikket ville betyde en plads i nedrykningsspillet. De vil uden tvivl også være opsatte på at ligge mere afstand til nedrykningsstregen i denne spillerunde.

Hjemme- og udebanestatistikker

Vejle Boldklub har været solide på hjemmebane, de seneste fem kampe resultater har været tre sejre og to uafgjorte. Sidst de tog imod et hold på Vejle Stadion, vandt de 2-0 over Silkeborg IF.

OB har på udebane også vist styrke med to sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag i deres seneste fem kampe. Deres seneste udekamp endte 1-1 mod Aarhus Gymnastikforening.

Indbyrdes opgør

Vejle Boldklub har haft overtaget over OB i de seneste fem indbyrdes opgør, hvor de har vundet tre gange, mens OB kun har vundet to gange. Vejle Boldklub er i øjeblikket på en sejrsstime på to kampe mod OB, og deres seneste opgør endte med en 2-1 sejr til Vejle Boldklub.

Skader og karantæner

Vejle Boldklub: Denis Kolinger, Dimitrios Emmanouilidis

OB: Ingen

Forventede startopstillinger

Vejle Boldklub: 4-5-1

Nathan Trott – Miiko Martín Albornoz Inola, Oliver Provstgaard Nielsen, Raúl Albentosa Redal, Stefan Velkov – Ebenezer Ofori, Hamza Barry, Kristian Kirkegaard, Saeid Ezatolahi Afagh, Tobias Lauritsen – German Onugkha

Odense BK: 4-5-1

Martin Hansen – Filip Helander, Leeroy Owusu, Look Saa Nicholas K. Mickelson, Tobias Slotsager – Alasana Manneh, Bashkim Kadrii, Bjørn Paulsen, Sven Köhler, Tom Trybull – Rami Hajal

Du kan se kampen live hos Bet365 og samtidig spille på kampene i den bedste danske række. Husk at geo-restriktioner gælder, og ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Uanset udfaldet af kampen, er det sikkert, at det bliver en intens duel mellem to hold, der begge desperat har brug for point. Vi ser frem til et spændende opgør på Vejle Stadion!

OVERSIGT

Scroll to Top