The perfect guide to the casino

Silkeborg IF – AGF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/03/2023]

Til søndagens Superliga-opgør mellem Silkeborg IF og AGF på Jysk Park, er scenen sat for en intens kamp, hvor begge hold ser ud til at finde vej til netmaskerne. Kampen fløjtes i gang kl. 14:00.

Statistikkerne taler for, at begge hold vil score i denne kamp, hvilket gør det til et attraktivt spilforslag hos Bet365. Hele 75% af Silkeborgs seneste fire kampe har set begge hold score, mens tallet er 62% for deres seneste otte kampe. De har i gennemsnit lukket 2.67 mål ind i deres seneste tre kampe og har i gennemsnit haft 3.38 mål i deres seneste otte kampe. Dog har Silkeborg IF haft svært ved at finde vej til netmaskerne i 30% af deres kampe i Superligaen denne sæson.

Spil hos Bet365 på ‘Begge Hold Scorer’ og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Silkeborg IF – AGF
Hvad: Superligaen
Hvor: Jysk Park
Hvornår: Søndag d. 10. marts kl. 14:00

Optakt til kampen

Silkeborg IF ligger aktuelt på en sjetteplads i Superligaen efter 20 kampe, hvor de har samlet 27 point sammen. Kent Nielsens mandskab vil uden tvivl forsøge at øge afstanden ned til syvendepladsen og dermed nedrykningsspillet i denne spillerunde.

AGF har haft en lidt bedre sæson indtil nu og er placeret på ligaens femteplads med 30 point efter 20 kampe. De vil også forsøge at spille sig nærmere den Europa-adgangsgivende tredjeplads i denne spillerunde.

Silkeborg IF kommer ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til FC Nordsjælland med 1-3 i deres seneste aktion. De har haft en skuffende form med fem nederlag i træk.

AGF fik et enkelt point med fra deres seneste kamp, da de spillede 1-1 med Odense BK. De har vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejr, tre uafgjorte og et nederlag.

Form og tidligere møder

Silkeborg IF har haft en skuffende form på hjemmebane, hvor de kun har vundet en ud af de seneste fem kampe. De har tabt de seneste to hjemmebanekampe, herunder en 0-3 nederlag mod FC København.

AGF har haft bedre resultater på udebane med to sejre og tre uafgjorte i deres seneste fem udebanekampe. De fik et point med hjem fra deres seneste udekamp mod Vejle Boldklub, der endte 0-0.

De seneste fem møder mellem de to hold har været jævnbyrdige med en sejr til hvert hold og tre uafgjorte. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte 2-2.

Skader og karantæner

Silkeborg IF: Ingen

AGF: Eric Kahl, Kevin Yakob, Mikkel Duelund

Forventede startopstillinger

Silkeborg IF: 4-3-3

Nicolai Larsen – Alexander Busch, Andreas Poulsen, Oliver Sonne, Robin Dahl Østrøm – Anders Klynge, Mark Brink, Pelle Mattsson – Alexander Rasmussen, Sören Tengstedt, Tonni Adamsen

AGF: 4-5-1

Bailey Peacock-Farrell – Felix Beijmo, Frederik Tingager, Jonas Jensen-Abbew, Mats Knoester – Gift Links, Magnus Knudsen, Mikael Anderson, Nicolai Poulsen, Tobias M. Henriksen – Patrick Mortensen

Superligaen live stream

Se Superligaen live hos Bet365. Du kan også spille på kampene i den bedste danske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Superligaen og meget anden sport. Husk, at du skal have penge på din spillekonto for at kunne se live streaming og oddse på Superligaen.

Klik her for at oprette en konto og starte din live streaming af Superligaen. Husk, at geo-restriktioner gælder, og ændringer kan forekomme.

Se Superligaen og spil på dine favoritkampe hos Bet365 nu!

Denne spændende Superliga-kamp mellem Silkeborg IF og AGF ser ud til at byde på masser af mål og intensitet. Så sæt dig godt til rette, og forbered dig på 90 minutters topfodbold fra Superligaen!

OVERSIGT

Scroll to Top