The perfect guide to the casino

PSG – Reims: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/03/2023]

Søndag eftermiddag bydes der op til et taktisk opgør mellem de franske giganter PSG og Reims på Parc des Princes. Med udsigt til en potentielt målfattig affære, er vores spilforslag ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenter for dette spilforslag inkluderer, at PSG har formået at holde nullet i hele 60% af deres seneste fem kampe, mens Reims har scoret et gennemsnit på blot 0.75 mål i deres seneste fire kampe. Desuden har Reims kun lukket et enkelt mål ind i deres seneste kamp mod Lille OSC Métropole. Det er værd at bemærke, at begge hold har scoret i kun 20% af holdenes seneste fem møder, og i det seneste indbyrdes opgør, der endte 3-0, scorede begge hold ikke.

Oddsene på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ kan findes hos vores bettingpartner, ‘Bet365’, hvor nye spillere kan få en velkomstbonus på op til 1.000 kr.

Faktaboks:

Hvem: PSG – Reims
Hvad: Ligue 1
Hvor: Parc des Princes
Hvornår: Søndag d. 10. marts kl. 13:00

Form og tabelposition

PSG troner øverst i Ligue 1 efter 24 kampe med 55 point, indhentet via 16 sejre, syv uafgjorte og blot et nederlag. Selvom vi er 24 ud af 34 spillerunder inde i sæsonen, vil Luis Enriques mandskab uden tvivl forsøge at forbedre holdets position i tabellen.

Reims har haft en mere udfordrende sæson og befinder sig på ligaens førsteplads efter 24 kampe med 34 point, indhentet via 10 sejre, fire uafgjorte og 10 nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at forstærke deres position i denne spillerunde.

PSG kommer ind til opgøret med en sejr, efter at have besejret Real Sociedad de Fútbol med 2-1 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de gjort det godt med tre sejre, to uafgjorte og ingen nederlag.

Reims, på den anden side, kommer fra et nederlag til Lille OSC Métropole med 0-1. Stade de Reims har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til en sejr, en uafgjort og tre nederlag.

Hjemmebane og udebane form

PSG har præsteret godt på hjemmebane, Parc des Princes, over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget tre sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og ingen nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod Stade Rennais FC i en kamp, der resulterede i en 1-1 pointdeling.

I Reimss seneste opgør væk fra hjemmebanen, Auguste Delaune, gæstede de Le Havre AC i en kamp, der resulterede i en 2-1 sejr. Over deres seneste fem udebanekampe har de haft flotte resultater med tre sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og et nederlag.

I de indbyrdes opgør har PSG haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget tre sejre sammenlignet med Reimss ingen sejre mens det er blevet til to uafgjorte. Den seneste kamp endte også med en sejr til Les Parisiens, da de besejrede søndagens gæster med 3-0.

Skader og karantæner

PSG: Achraf Hakimi, Alexandre Letellier, Arnau Tenas, Kang-in Lee, Milan Skriniar, Nuno Mendes, Presnel Kimpembe, Sergio Rico

Reims: Amir Richardson, Ibrahim Diakité, Junya Ito, Keito Nakamura, Marshall Munetsi, Maxime Busi, Oumar Diakite, Yunis Abdelhamid

Forventede startopstillinger

Paris Saint-Germain FC: 4-3-3
Gianluigi Donnarumma – Lucas Hernández, Lucas Lopes Beraldo, Marquinhos, Nordi Mukiele – Manuel Ugarte, Vitinha, Warren Zaïre-Emery – Bradley Barcola, Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé

Stade de Reims: 4-5-1
Yehvann Diouf – Emmanuel Agbadou, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Thomas Foket – Amadou Koné, Benjamin Fernand Lucien Francois Stambouli, Reda Khadra, Teddy Teuma, Valentin Atangana – Mohammed Daramy

Vi glæder os til søndagens opgør og håber på en spændende kamp mellem to af Ligue 1’s mest interessante hold. Husk at tjekke oddsene hos Bet365 og finde de bedste spilforslag for kampen. Må den bedste vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top