The perfect guide to the casino

Liverpool – Manchester City: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/03/2023]

Søndag eftermiddag dyster Liverpool og Manchester City i et topbrag på Anfield klokken 16:45. Dette er en kamp, hvor målchancerne synes garanterede i begge ender, hvorfor vi anbefaler et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Blandt argumenterne for dette spilforslag kan nævnes, at Liverpool har haft svært ved at holde nullet, med 0% clean sheets i deres seneste 10 udekampe. De har lukket i gennemsnit 3.33 mål ind i deres seneste tre kampe, men samtidig har de været gavmilde i den modsatte ende, med et gennemsnit på 2.30 mål per kamp i Premier League denne sæson. Dette blev cementeret med deres fem mål i deres seneste kamp mod AC Sparta Praha, og kun i 4% af deres kampe har de ikke formået at score.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Liverpool – Manchester City
Hvad: Premier League
Hvor: Anfield
Hvornår: Søndag d. 10. marts kl. 16:45

Kampens betydning og formkurver

Inden opgøret troner Liverpool på Premier Leagues førsteplads med 63 point efter 27 kampe, og Jürgen Klopps mandskab vil uden tvivl forsøge at cementere deres position i denne spillerunde. Manchester City, derimod, ligger på en respektabel andenplads med 62 point, og vil også være opsatte på at indkassere en sejr for at nærme sig toppen af tabellen.

The Reds kommer ind til opgøret med en stærk formkurve, da de har vundet deres seneste fem kampe, herunder en overbevisende 5-1 sejr over AC Sparta Praha. Gæsterne fra Manchester har også vundet deres seneste fem kampe, herunder en 3-1 sejr over FC København.

Hjemmebane- og udebanestatistikker

På hjemmebane har Liverpool været stærke med fem sejre i deres seneste fem kampe på Anfield. Manchester City har på den anden side også imponeret på udebane, med sejre i alle deres seneste fem kampe, herunder en 6-2 sejr over Luton Town FC i deres seneste udekamp.

I de indbyrdes opgør har Manchester City haft et lille overtag med to sejre over Liverpools ene i de seneste fem kampe, mens de to seneste er endt uafgjort. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte 1-1.

Skader og karantæner

Liverpool: Curtis Jones, Diogo Jota, Thiago Alcantara
Manchester City: Bernardo Silva, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Zack Steffen

Forventede startopstillinger

Liverpool FC: 4-3-3
Alisson Becker – Ibrahima Konaté, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk – Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Ryan Gravenberch – Darwin Núñez, Luis Díaz, Mohamed Salah

Manchester City FC: 4-5-1
Ederson – Kyle Walker, Manuel Akanji, Nathan Aké, Rúben Dias – Jack Grealish, Mateo Kovačić, Matheus Nunes, Oscar Bobb, Phil Foden – Julián Álvarez

I denne storkamp mellem to af Premier Leagues tungvægtere er der lagt op til drama, mål og nervepirrende øjeblikke. Sæt dig godt til rette, for kampen mellem Liverpool og Manchester City kan meget vel blive en af sæsonens mest mindeværdige.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top