The perfect guide to the casino

FCK – Lyngby Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/03/2023]

Søndag eftermiddag klokken 16:00 løber FCK og Lyngby Boldklub på grønsværen i Parken. Det er en kamp, der synes at tegne et billede af en målrig affære, og vi anbefaler derfor at placere et bet på ‘Begge Hold Scorer’.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Argumenterne for dette spilforslag er mange:

– FCK har kun formået at holde buret rent i 33% af deres seneste tre kampe.
– I gennemsnit har FCK indkasseret hele 2.67 mål i de seneste tre kampe.
– FCK har kun undladt at score i 20% af deres hjemmekampe i Superligaen i denne sæson.
– Begge hold nettede i det seneste indbyrdes opgør, der endte 2-1.
– FCK har kun undladt at score i 30% af deres kampe i Superligaen denne sæson.

Placer dit bet på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: FCK – Lyngby Boldklub
Hvad: Superligaen
Hvor: Parken
Hvornår: Søndag d. 10. marts kl. 16:00

Optakt til kampen

Inden søndagens opgør har FCK placeret sig komfortabelt i top seks på Superligaens tredjeplads efter 20 kampe, hvor de har samlet 39 point sammen. Dette vil på nuværende tidspunkt sikre direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Deres point er blevet høstet via 12 sejre, tre uafgjorte og fem nederlag. Selvom vi kun er 20 ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Jacob Neestrups mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

Lyngby Boldklub har derimod haft en mere udfordrende sæson og befinder sig på Superligaens 10. plads efter 20 kampe med 20 point. Dette vil på nuværende tidspunkt betyde en plads i nedrykningsspillet. Med fem sejre, fem uafgjorte og 10 nederlag, vil udeholdet uden tvivl være opsat på at skabe mere afstand til nedrykningsstregen i denne spillerunde.

FCK kommer ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Manchester City FC med 1-3 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, 0 uafgjorte og tre nederlag. Deres seneste to kampe er endt med et nederlag.

Ligesom søndagens modstander blev det også til et nederlag for Mikkel Beckmanns mandskab i deres seneste kamp, da de tabte til Hvidovre IF med 2-4. Lyngby Boldklub har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejre, 1, uafgjorte og tre nederlag. Deres seneste tre kampe er endt med et nederlag.

Form og indbyrdes opgør

På hjemmebane i Parken har FCK haft en blandet periode over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har hentet to sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og to nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod FC Nordsjælland i en kamp, der resulterede i en 2-0 sejr.

I Lyngby Boldklubs seneste opgør væk fra Lyngby Stadion, gæstede de Randers FC i en kamp, der resulterede i et 0-1 nederlag. Over de seneste fem udebanekampe er det ikke blevet til meget succes med 0 sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og fire nederlag. Deres seneste tre udebanekampe er endt med nederlag.

I holdenes indbyrdes opgør har FCK haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har hentet fire sejre sammenlignet med Lyngby Boldklubs 0 sejre mens det er blevet til et uafgjorte. Lige nu er FC København på en tre kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til Løverne, da de besejrede søndagens gæster med 2-1.

Skader og karantæner

FCK:
Birger Meling, David Khocholava, Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Theo Sander, William Clem

Lyngby Boldklub:
Rezan Corlu

Forventede startopstillinger

FC København: 4-3-3
Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Peter Ankersen – Mohamed Elyounoussi, Rasmus Falk Jensen, Roony Bardghji – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Lyngby Boldklub: 4-5-1
Mads Juhl Kikkenborg – Andreas Bjelland, Magnus Jensen, Marc Muniesa, Pascal Gregor – Frederik Gytkjær, Kolbeinn Birgir Finnsson, Marcel Rømer, Sævar Atli Magnusson, Tochi Phil Chukwuani – Andri Lucas Guðjohnsen

Superligaen live stream

Du kan se Superligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste danske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Superligaen og meget anden sport. Her er en guide.

Følg Superligaen Live på Bet365

OVERSIGT

Scroll to Top