The perfect guide to the casino

Cádiz – Atlético Madrid: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [9/03/2023]

Lørdag eftermiddag klokken 16:15 er scenen sat på Nuevo Mirandilla, hvor Cádiz tager imod Atlético Madrid i en kamp, der bærer præg af at blive målfattig. ‘Begge Hold Scorer Ikke’ anbefales som det mest sandsynlige spiludfald.

Argumenter for denne forudsigelse inkluderer, at Cádiz kun har formået at score i gennemsnit 0.33 mål i deres seneste 15 kampe og kun 0.85 mål per kamp på hjemmebane i denne sæson. Derudover har begge hold scoret i blot 29% af Atlético Madrids seneste syv kampe, og Madrid-klubben har kun lukket 0.87 mål ind i gennemsnit over deres seneste 15 kampe. Cádiz har tilmed kun haft et gennemsnit på 1.33 mål i deres seneste ni kampe.

Spilforslaget ‘Begge Hold Scorer Ikke’ kan spilles på Bet365, hvor du kan få op til 1.000 kr. nu! Spil nu!

Faktaboks

Hvem: Cádiz – Atlético Madrid
Hvad: La Liga
Hvor: Nuevo Mirandilla
Hvornår: Lørdag d. 9. marts kl. 16:15

Kampens indledende betragtninger

Cádiz ligger på La Ligas 18. plads efter 27 kampe med 19 point, mens Atlético Madrid ligger på en langt mere favorabel 3. plads med 55 point. Begge hold vil uden tvivl være opsatte på at forbedre deres position i tabellen.

Cádiz kommer ind til opgøret med en pointdeling i baggagen, da de spillede 1-1 med Rayo Vallecano i deres seneste aktion. Atlético Madrid, derimod, kommer ind med en sejr i deres seneste kamp, da de besejrede Real Betis Balompié med 2-1.

Hjemme- og udebanestatistikker

På hjemmebane har Cádiz ikke haft meget at juble over med tre uafgjorte og to nederlag i deres seneste fem hjemmebanekampe. Tilsvarende har Atlético Madrid haft det svært på udebane med ingen sejre, men to uafgjorte og tre nederlag i deres seneste fem udebanekampe.

I holdenes indbyrdes opgør har Atlético Madrid haft overtaget med fire sejre i de seneste fem kampe. De er i øjeblikket på en tre kampes sejrsstime mod Cádiz, med den seneste kamp endende med en 3-2 sejr til Atlético Madrid.

Skader og karantæner

Cádiz: Ingen

Atlético Madrid: Ingen

Forventede startopstillinger

Cádiz CF: 4-4-2

Jeremías Ledesma – Fali Jarque, Isaac Carcelén, Javi Hernández, Lucas Pires – Gonzalo Escalante, Robert Navarro, Rubén Alcaraz, Álex Fernández – Chris Ramos, Iván Alejo

Club Atlético de Madrid: 5-3-2

Jan Oblak – Cesar Azpilicueta, Gabriel Paulista, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Stefan Savić – Axel Witsel, Koke Merodio, Marcos Llorente – Alvaro Morata, Antoine Griezmann

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien. Real Madrid har dog vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaen er kendetegnet af teknisk god fodbold, der er en fryd for øjet for de fleste fodboldfans.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

Forvent en intens og taktisk kamp, hvor begge hold vil kæmpe hårdt for at sikre point. Med spændende optakt og forventede startopstillinger, er du nu klar til at følge kampen mellem Cádiz og Atlético Madrid. God fornøjelse!

OVERSIGT

Scroll to Top