The perfect guide to the casino

Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/03/2023]

Amex Stadium vil søndag eftermiddag kl. 15:00 danne rammen om opgøret mellem Brighton & Hove Albion og Nottingham Forest. Det forventes, at vi får en kamp med få mål, og der er gode argumenter for at spille på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenterne for dette spilforslag inkluderer, at ingen af holdene har haft stor succes med at score i deres seneste kampe. Brighton & Hove Albion har ikke formået at score i deres seneste tre opgør, og Nottingham Forest har kun formået at score 0.67 mål i gennemsnit i deres seneste tre kampe, samtidig med at de kun lukkede et enkelt mål ind i deres seneste kamp mod Liverpool FC. Derudover har begge hold kun formået at score i 25% af Nottingham Forests seneste fire kampe. Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest
Hvad: Premier League
Hvor: Amex Stadium
Hvornår: Søndag d. 10. marts kl. 15:00

Holdenes form og placering i ligaen

Brighton & Hove Albion ligger p.t. på en niendeplads i Premier League med 39 point efter 27 kampe. De har opnået 10 sejre, ni uafgjorte og otte nederlag. Roberto De Zerbis mandskab vil helt sikkert forsøge at spille sig nærmere de europæiske pladser i top syv.

Nottingham Forest har ikke haft den bedste sæson indtil videre, og ligger lige over nedrykningsstregen på ligaens 16. plads med 24 point efter 27 kampe. De har vundet seks kampe, spillet uafgjort seks gange og tabt 15 kampe.

Holdenes seneste præstationer

Brighton & Hove Albion kommer ind til søndagens opgør med et nederlag i bagagen, da de tabte 0-4 til AS Roma. Over de seneste fem kampe har det kun været til et enkelt sejr, en uafgjort og tre nederlag.

Nottingham Forest har heller ikke haft den bedste form på det seneste, og kommer til Amex Stadium efter et nederlag på 0-1 til Liverpool FC. Over de sidste fem kampe har det kun været til et enkelt sejr og fire nederlag.

Indbyrdes opgør og hjemmebane/udebane-forhold

Brighton & Hove Albion har haft overtaget i holdenes seneste fire indbyrdes opgør med to sejre, mens Nottingham Forest kun har vundet en gang, og det er blevet til et uafgjort opgør.

Skader og karantæner

Brighton & Hove Albion: Jakub Moder, James Milner, Julio Enciso, Pascal Groß
Nottingham Forest: Danilo, George Shelvey, Moussa Niakhate, Wayne Hennessey

Forventede startopstillinger

Brighton & Hove Albion FC: 4-5-1
Jason Steele – Igor Julio, Jan Paul van Hecke, Joël Veltman, Lewis Dunk – Adam Lallana, Billy Gilmour, Carlos Baleba, Facundo Buonanotte, Kaoru Mitoma – João Pedro

Nottingham Forest FC: 3-5-2
Matt Turner – Harry Toffolo, Ola Aina, Willy Boly – Danilo Oliveira, Morgan Gibbs-White, Murillo Santiago, Nicolás Domínguez, Ryan Yates – Anthony Elanga, Taiwo Awoniyi

Glæd dig til en spændende kamp på Amex Stadium med masser af intensitet og drama, og husk at følge vores spilforslag hos Bet365!

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top