The perfect guide to the casino

Arsenal – Brentford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [9/03/2023]

Lørdag aften byder på et spændende opgør på Emirates Stadium, når Arsenal tager imod Brentford kl. 18:30.

Det ligger i kortene, at der kan blive fyldt godt op i målregnskabet fra begge sider. Derfor anbefaler vi at placere et væddemål på ‘Begge Hold Scorer’.

Arsenal har ikke holdt nullet i deres seneste fire kampe, og i deres seneste opgør mod Sheffield United FC havde de en forventet målscore på hele 2.45. Ydermere har de kun undladt at score i 11% af deres kampe i Premier League denne sæson, og har i gennemsnit haft hele 4.60 mål i deres seneste fem kampe. Begge hold har scoret i hele 67% af Arsenals kampe i Premier League denne sæson.

Så tag chancen, og spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Arsenal – Brentford
Hvad: Premier League
Hvor: Emirates Stadium
Hvornår: Lørdag d. 9. marts kl. 18:30

Kampens Forudsætninger

På nuværende tidspunkt sidder Arsenal solidt på Premier Leagues tredjeplads med 61 point efter 27 kampe. De har uden tvivl ambitioner om at styrke denne position. På den anden side har Brentford haft en mere udfordrende sæson, og ligger lige nu på 15. pladsen med 26 point. De vil helt sikkert være opsatte på at kæmpe sig opad i tabellen.

Arsenal er i stærk form med fire sejre ud af de seneste fem kampe, og kommer frisk fra en 6-0 sejr over Sheffield United FC. Brentford derimod, har haft det sværere med kun et enkelt sejr ud af de seneste fem kampe, og måtte nøjes med et 2-2 uafgjort i deres seneste kamp mod Chelsea FC.

Holdenes form og Hjemmebane/Udebane Forhold

Arsenal har vist styrke på hjemmebane med fire sejre ud af de seneste fem kampe på Emirates Stadium. Brentford har haft det sværere på udebane, med kun et enkelt sejr ud af de seneste fem udekampe, og er endt med nederlag i de seneste to.

I de indbyrdes opgør har Arsenal haft overtaget med fire sejre ud af de seneste fem kampe. Brentford har endnu ikke formået at besejre The Gunners i denne periode, og Arsenal er på en tre kampes sejrsstime i deres indbyrdes dueller.

Skader og karantæner

Arsenal: Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Brentford: Ben Mee, Joshua Da Silva, Kevin Schade, Mikkel Damsgaard, Rico Henry, Shandon Baptiste

Forventede startopstillinger

Arsenal FC: 4-3-3

Aaron Ramsdale – Ben White, Gabriel Magalhães, Jakub Kiwior, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Brentford FC: 4-3-3

Mark Flekken – Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Mads Roerslev, Nathan Collins – Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Vitaly Janelt – Bryan Mbeumo, Neal Maupay, Yoane Wissa

Uanset udfaldet, tegner det til at blive en spændende aften på Emirates Stadium med masser af mål og intensiteten på højeste niveau. Må den bedste mand vinde!

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top