The perfect guide to the casino

FC Barcelona – RCD Mallorca: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [8/03/2023]

Fredag aften vil den ikoniske fodboldarena Spotify Camp Nou være vært for et spændende opgør i La Liga, når FC Barcelona tager imod RCD Mallorca klokken 21:00.

En kamp der forudsiges at kunne byde på mål fra begge hold. Derfor lyder vores anbefaling på at placere et væddemål på ‘Begge Hold Scorer’.

Flere faktorer taler for dette spilforslag:
– I det seneste møde mellem de to hold blev det til en 2-2 score.
– FC Barcelona har i gennemsnit scoret imponerende 2.45 mål i deres seneste 20 kampe.
– 67% af holdenes seneste tre møder har budt på mål fra begge hold.
– FC Barcelona har været gavmilde i forsvaret og lukket 2.60 mål ind i gennemsnit i deres seneste fem kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: FC Barcelona – RCD Mallorca
Hvad: La Liga
Hvor: Spotify Camp Nou
Hvornår: Fredag d. 8. marts kl. 21:00

Form og position i tabellen

FC Barcelona ligger på en solid tredjeplads i La Liga efter 27 kampe med 58 point. Med 17 sejre, syv uafgjorte og tre nederlag under bæltet, vil Xavis mandskab uden tvivl være opsatte på at forbedre deres position i tabellen.

For gæsterne fra Mallorca har sæsonen ikke været helt så succesfuld. De befinder sig i den nedre halvdel af tabellen på en tredjeplads med 27 point efter 27 kampe. Deres point er kommet via fem sejre, 12 uafgjorte og 10 nederlag. Udebaneholdet vil derfor også være opsatte på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Hjemme- og udebaneform

På hjemmebane har FC Barcelona haft en blandet sæson med to sejre, en uafgjort og to nederlag i deres seneste fem kampe. I deres seneste hjemmekamp mod Getafe Club de Fútbol, triumferede de med en solid 4-0 sejr.

RCD Mallorca har haft det svært på udebane med en stribe af uafgjorte kampe. I deres seneste udekamp mod Real Sociedad de Fútbol hentede de et enkelt point med en 1-1 uafgjort. Over de seneste fem udekampe er det blevet til fire uafgjorte og et enkelt nederlag.

Indbyrdes opgør

FC Barcelona har haft overtaget i de seneste fem møder med RCD Mallorca med tre sejre sammenlignet med Mallorcas ingen. To opgør er dog endt uafgjort, herunder det seneste møde der endte 2-2.

Skader og karantæner

FC Barcelona:
Gavi, Joao Cancelo, Marc-Andre ter Stegen, Marcos Alonso, Raphinha, Íñigo Martinez

RCD Mallorca:
Giovanni González, Martin Valjent, Pablo Maffeo, Vedat Muriqi

Forventede startopstillinger

FC Barcelona: 4-5-1
Iñaki Peña – Alejandro Balde, Andreas Christensen, Jules Koundé, Ronald Araújo – Fermín López, Frenkie de Jong, Oriol Romeu, Pedri, İlkay Gündoğan – Robert Lewandowski

Real Club Deportivo Mallorca: 5-3-2
Predrag Rajković – Antonio Raíllo, Jaume Costa, José Manuel Copete, Matija Nastasić, Toni Lato – Antonio Sánchez, Samú Costa, Sergi Darder – Abdón Prats, Cyle Larin

Med alt dette i mente, skal vi se frem til en intens kamp på Spotify Camp Nou, hvor begge hold vil kæmpe hårdt for at score point. Husk at placere dit væddemål ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 for at få mest muligt ud af kampen. God fornøjelse!

OVERSIGT

Scroll to Top