The perfect guide to the casino

Manchester United – Everton: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [9/03/2023]

Lørdag eftermiddag klokken 13:30 danner Old Trafford rammen for et interessant opgør i Premier League, når hjemmeholdet Manchester United tager imod Everton.

Dette opgør tegner til at byde på mål i begge ender, og derfor anbefaler vi at spille på ‘Begge Hold Scorer’. Gennemsnitligt har Manchester United haft hele 3.80 mål i deres seneste 10 kampe. Der har i gennemsnit været hele 3.0 mål i holdenes seneste fem indbyrdes møder. Manchester United har kun formået at holde nullet i 31% af deres kampe på udebane i Premier League denne sæson. Deres målfarlighed er dog til at få øje på, med et gennemsnit på 2.33 scorede mål i deres seneste seks hjemmekampe, hvor de kun har holdt nullet i 10% af kampene.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Manchester United – Everton
Hvad: Premier League
Hvor: Old Trafford
Hvornår: Lørdag d. 9. marts kl. 13:30

Kampens betydning:

Manchester United ligger inden kampen på en sjetteplads i Premier League efter 27 kampe, med 44 point i bagagen. Med denne placering har de direkte adgang til næste sæsons Europa League. Men Erik ten Hags mandskab vil uden tvivl have øjnene rettet mod en plads i den Champions League-adgangsgivende top fire.

Everton har ikke haft en lige så succesfuld sæson. De ligger lige over nedrykningsstregen på en 17. plads med 31 point efter 27 kampe. Dermed er der massiv motivation for udeholdet til at sikre point og øge afstanden til nedrykningsstregen.

Holdenes form:

The Red Devils kommer ind til opgøret på baggrund af et nederlag mod Manchester City FC med 1-3. Over de seneste fem kampe har de dog haft en god form med tre sejre og to nederlag.

Everton, på den anden side, har ikke haft en lige så god form. I deres seneste kamp tabte de til West Ham United FC med 1-3. Over de seneste fem kampe har de haft 0 sejre, 3 uafgjorte og to nederlag.

Holdenes optræden på hjemme- og udebane:

Manchester United har haft en fornuftig præstation på hjemmebane med to sejre, to uafgjorte og et nederlag i deres seneste fem kampe. Deres seneste hjemmekamp mod Fulham FC endte dog med et 1-2 nederlag.

Everton har derimod haft det svært på udebane. I deres seneste udekamp mod Brighton & Hove Albion FC endte det uafgjort 1-1. Over de seneste fem udekampe har de ikke haft nogen sejre, fire uafgjorte og et nederlag.

I de indbyrdes opgør har Manchester United domineret med fem sejre i de seneste fem kampe. De er på en fem kampes sejrsstime mod Everton, og den seneste kamp endte med en 3-0 sejr til The Red Devils.

Skader og karantæner:

Manchester United: Aaron Wan-Bissaka, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Sergio Reguilón, Tyrell Malacia

Everton: Andre Gomes, Dele Alli, Seamus Coleman

Forventede startopstillinger:

Manchester United FC: 4-5-1
André Onana – Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphaël Varane, Victor Lindelöf – Bruno Fernandes, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Sofyan Amrabat – Marcus Rashford

Everton FC: 4-5-1
Jordan Pickford – Ashley Young, James Tarkowski, Jarrad Branthwaite, Vitalii Mykolenko – Abdoulaye Doucouré, Amadou Onana, Idrissa Gueye, Jack Harrison, James Garner – Dwight McNeil

Alt i alt, tegner dette opgør til at blive en spændende kamp med masser af mål og vigtige point på spil for begge hold. Husk at lave dit spil hos Bet365!

OVERSIGT

Scroll to Top