The perfect guide to the casino

Hvidovre IF – FC Nordsjælland: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [8/03/2023]

Denne fredag aften kl. 19:00, bliver Pro Ventilation Arena omdannet til en nervepirrende kampplads, når Hvidovre IF tager imod FC Nordsjælland. Der er lagt i kakkelovnen til en kamp, hvor måltavlen formentlig vil forblive slukket det meste af tiden. Vi anbefaler derfor at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Argumenterne for vores spilforslag er mange. FC Nordsjælland har ikke formået at finde nettet i hele 75% af deres seneste fire udekampe, og har i gennemsnit måttet nøjes med at score 0.50 mål pr. kamp i denne periode. Hvidovre IF har ikke klaret det meget bedre på hjemmebane, hvor de i gennemsnit har scoret 0.73 mål i deres seneste 15 hjemmekampe. Begge hold har desuden holdt måltavlen ren i det seneste indbyrdes opgør, der endte 0-0. Dette mønster fortsætter i holdenes fem seneste indbyrdes kampe, hvor ingen af holdene er formået at score.

Faktaboks:

Hvem: Hvidovre IF – FC Nordsjælland
Hvad: Superligaen
Hvor: Pro Ventilation Arena
Hvornår: Fredag d. 8. marts kl. 19:00

Holdenes formkurve og placering

Værterne fra Hvidovre IF ligger skuffende nok i bunden af Superligaen på 12. pladsen efter 20 kampe, med en samlet pointsum på 11. Dette beløb er akkumuleret gennem to sejre, fem uafgjorte og 13 nederlag. Med kun to spillerunder tilbage af grundspillet vil Per Frandsens tropper gøre alt for at kæmpe sig væk fra bunden.

FC Nordsjælland har derimod haft en mere positiv sæson, og ligger pænt placeret på 4. pladsen efter 20 kampe, med en total på 33 point. Pointene er indsamlet via ni sejre, seks uafgjorte og fem nederlag. Gæsterne vil utvivlsomt forsøge at rykke nærmere den tredjeplads, der giver adgang til europæiske kampe i den kommende sæson.

Indbyrdes opgør og seneste resultater

På Pro Ventilation Arena er det sjældent, at hjemmeholdets fans får noget at juble over. Over de seneste fem kampe er det ikke blevet til en eneste sejr, men derimod to uafgjorte og tre nederlag. FC Nordsjælland har haft det lige så svært på udebane, hvor de seneste fem kampe har resulteret i et enkelt sejr, en uafgjort og tre nederlag. I holdenes indbyrdes opgør har Hvidovre IF dog haft overtaget med en sejr i de seneste to kampe, mens de resterende kampe er endt uafgjort.

Skader og karantæner

Hvidovre IF:
Mads Kaalund

FC Nordsjælland:
Mads Hansen, Mohamed Diomande

Forventede startopstillinger

Hvidovre IF: 4-5-1
Filip Djukic – Ahmed Iljazovski, Daniel Stenderup, Marc Nielsen, Matti Olsen – Christian Jakobsen, Jonas Gemmer, Lirim Qamili, Magnus Fredslund, Martin Spelmann – Tobias Thomsen

FC Nordsjælland: 4-3-3
Carljohan Eriksson – Adamo Nagalo, Daniel Svensson, Jeppe Tverskov, Kaare Barslund – Andreas Schjelderup, Lucas Hey, Martin Frese – Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Villadsen

Vi glæder os til en intens og nervepirrende kamp mellem disse to hold, og vi håber, at vores spilforslag kan være med til at gøre kampen endnu mere spændende. Husk at spille ansvarligt og kun for sjov!

OVERSIGT

Scroll to Top