The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland – Silkeborg IF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [4/03/2023]

Mandag aften klokken 19:00 tørner FC Nordsjælland og Silkeborg IF sammen i en intens duel på Right to Dream Park.

Vi forudser en kamp, der kan vise sig at være målfattig. Derfor vores anbefaling er at placere dit væddemål på ‘Begge Hold Scorer Ikke’. Følgende statistikker støtter dette forslag:

  • Begge hold har kun scoret i 33% af Silkeborg IFs seneste tre udekampe.
  • Begge hold har slet ikke scoret i Silkeborg IFs seneste tre kampe.
  • Silkeborg IF har i gennemsnit kun netted 0.33 mål i deres seneste tre udekampe.
  • Silkeborg IF har scoret 0 mål i deres seneste kamp mod Vejle Boldklub.
  • Begge hold har kun scoret i 33% af holdenes seneste tre indbyrdes opgør.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: FC Nordsjælland – Silkeborg IF
Hvad: Superligaen
Hvor: Right to Dream Park
Hvornår: Mandag d. 4. marts kl. 19:00

Superligaen live stream:

Du kan se kampe fra Superligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste danske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Superligaen og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Superligaen*
Se Superligaen via live streaming
Først skal du oprette en konto hos bet365* for at kunne se live streaming samt oddse på Superligaen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Herefter Opret konto / log ind

3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto

4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg så din kamp fra Superligaen

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Superligaen – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Superliga via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Superligaen hos bet365 – KLIK HER!*

Se Superliga i Danmark
Du kan se flere af Superliga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Superligaen direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Superligaens historie – kort
Lige nu er der en tæt kamp om mesterskabet i Superligaen mellem Brøndby, FCK og FCM. I 1990’erne var Brøndby meget dominerende i den bedste række, men i de senere år har FCK ofte vist sig som den stærkeste. FC Midtjylland har dog budt de to hold op til dans.

Spilletider og kamptidspunkter i Superligaen
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe spilles om søndagen.

Kampens kontekst:

FC Nordsjælland ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Superligaen efter 19 kampe med 30 point. De har otte sejre, seks uafgjorte og fem nederlag i bagagen. Målet for Johannes Thorups tropper vil utvivlsomt være at indsnævre afstanden til den tredjeplads, der giver adgang til Europa.

Silkeborg IF har haft en mere udfordrende sæson, men er alligevel placeret på ligaens sjetteplads efter 19 kampe, med 27 point. De vil uden tvivl være opsatte på at øge afstanden til syvendepladsen og undgå nedrykningsspillet.

Formkig:

FC Nordsjælland kommer ind til kampen med et nederlag i bagagen, da de tabte 0-2 til FC København i deres seneste opgør. Over de seneste fem kampe har de dog vist fine takter med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Silkeborg IF har haft en hårdere tid med fire nederlag i deres seneste fem kampe, herunder et 0-2 nederlag til Vejle Boldklub i deres seneste kamp.

Hjemmebane og udebane:

FC Nordsjælland har været stærke på hjemmebane med tre sejre og to uafgjorte i deres seneste fem kampe. Silkeborg IF har derimod haft det svært på udebane med tre nederlag i deres seneste tre udekampe.

Indbyrdes opgør:

Silkeborg IF har haft overtaget i de seneste fem indbyrdes kampe med fire sejre, mens FC Nordsjælland ikke har formået at vinde.

Skader og karantæner:

FC Nordsjælland: Mads Hansen, Mohamed Diomande
Silkeborg IF: Ingen

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland: 4-3-3
Carljohan Eriksson – Adamo Nagalo, Daniel Svensson, Jeppe Tverskov, Kaare Barslund – Andreas Schjelderup, Lucas Hey, Martin Frese – Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Villadsen

Silkeborg IF: 4-3-3
Nicolai Larsen – Alexander Busch, Andreas Poulsen, Oliver Sonne, Robin Dahl Østrøm – Anders Klynge, Mark Brink, Pelle Mattsson – Alexander Rasmussen, Sören Tengstedt, Tonni Adamsen

Vi glæder os til en intens duel mandag aften mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF. Må den bedste vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top