The perfect guide to the casino

Atlético Madrid – Real Betis: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [3/03/2023]

En spændende duel er i vente søndag eftermiddag kl. 16:15, når Atlético Madrid tørner sammen med Real Betis på Cívitas Metropolitano. Oddsene peger på en målrig kamp, og vores tip er at satse på, at begge hold finder vej til netmaskerne.

Flere faktorer taler for dette spilforslag:

– Atlético Madrid har haft et gennemsnit på hele 3.25 mål i deres seneste fire kampe.

– Hjemme på Cívitas Metropolitano har Atlético Madrids kampe i La Liga i gennemsnit budt på 3.38 mål pr. kamp i denne sæson.

– Atlético Madrid har kun holdt nullet i 35% af deres kampe i La Liga denne sæson.

– Atlético Madrid har i gennemsnit scoret hele 2.46 mål pr. kamp på hjemmebane i La Liga denne sæson.

– Atlético Madrid nettede hele tre gange i deres seneste kamp mod Athletic Club Bilbao.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Atlético Madrid – Real Betis
Hvad: La Liga
Hvor: Cívitas Metropolitano
Hvornår: Søndag d. 3. marts kl. 16:15

Form og tabellen

Atlético Madrid ligger på en fjerdeplads i La Liga efter 26 kampe med 52 point i bagagen. Med 16 sejre, fire uafgjorte og seks nederlag skal holdet nu forsøge at forbedre deres tabellenposition.

Real Betis, derimod, har haft en mere udfordrende sæson og befinder sig på en syvendeplads med 42 point efter 26 kampe. Med 10 sejre, 12 uafgjorte og fire nederlag, vil udeholdet uden tvivl også være opsat på at klatre opad i tabellen.

Atlético Madrid kommer ind til kampen med et nederlag i bagagen efter de tabte 0-3 til Athletic Club Bilbao i deres seneste opgør. Over de seneste fem kampe har resultaterne været blandet med et sejr, en uafgjort og tre nederlag.

Real Betis derimod, tog en sejr i deres seneste kamp, da de slog Athletic Club Bilbao med 3-1. Over de seneste fem kampe har de haft en stærkere præstation med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Hjemme og ude

På hjemmebane har Atlético Madrid været stærke med fire sejre ud af de seneste fem kampe. I deres seneste hjemmebanekamp slog de UD Las Palmas med hele 5-0.

Real Betis har også vist styrke på udebane med tre sejre ud af de seneste fem kampe. I deres seneste udebanekamp mod GNK Dinamo Zagreb blev det til en 1-1 uafgjort.

I de indbyrdes opgør har Atlético Madrid haft overtaget med tre sejre over de seneste fem kampe, mens Real Betis ikke har formået at vinde. De to seneste kampe mellem de to hold er endt uafgjort.

Skader og karantæner

Atlético Madrid: Ingen

Real Betis: Abde Ezzalzouli, Chadi Riad, Claudio Bravo, Guido Rodriguez, Hector Bellerin, Juan Miranda, Marc Bartra, Youssouf Sabaly, Youssouf Sabaly

Forventede startopstillinger

Club Atlético de Madrid: 5-3-2

Jan Oblak – Cesar Azpilicueta, Gabriel Paulista, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Stefan Savić – Axel Witsel, Koke Merodio, Marcos Llorente – Alvaro Morata, Antoine Griezmann

Real Betis Balompié: 4-5-1

Rui Silva – Abner Vinícius, Aitor Ruibal, Germán Pezzella, Sokratis Papastathopoulos – Isco, Marc Roca, Nabil Fekir, Rodri, Sergi Altimira Clavell – Ayoze Perez

Søndagens kamp lover at blive en intens og målrig affære, hvor begge hold vil kæmpe for at styrke deres position i La Liga. Med spændende odds og potentiale for mange mål, vil det være en kamp, der vil holde bettors og fodboldentusiaster på kanten af deres sæder.

OVERSIGT

Scroll to Top