The perfect guide to the casino

AGF – OB: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [3/03/2023]

Søndag aften, når urviseren rammer kl. 18:00, vil Ceres Park danne ramme om en intens Superligakamp, når AGF tager imod OB. Et opgør, hvor det lugter af mål fra begge hold, og derfor er vores anbefaling at sætte et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Dette spil understøttes af følgende statistikker: AGF har kun formået at holde nullet i 33% af deres udekampe, og på hjemmebane er tallet det samme. I ingen af deres seneste fem hjemmekampe har de undladt at score, og i deres seneste fire udekampe har begge hold netop scoret. Desuden bød deres seneste kamp mod FC Midtjylland på hele fem mål. Derfor lyder vores spilforslag på ‘Begge Hold Scorer’, som du kan spille på hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: AGF – OB
Hvad: Superligaen
Hvor: Ceres Park
Hvornår: Søndag d. 3. marts kl. 18:00

Form og placering

Inden søndagens opgør ligger AGF på en flot femteplads i Superligaen med 29 point efter 19 kampe. Trods vi kun er 19 spillerunder inde, vil Uwe Röslers mandskab uden tvivl forsøge at klatre tættere på den tredjeplads, der giver adgang til Europa.

OB har haft en hårdere sæson og ligger i øjeblikket på en skuffende ottendeplads med 20 point. De vil i denne runde forsøge at rykke op på den rigtige side af nedrykningsstregen, og dermed undgå nedrykningsspillet.

AGF kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen, da de tabte 2-3 til FC Midtjylland i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de dog vist gode takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag. På den anden side har OB også haft det svært i deres seneste kamp, hvor de tabte 0-3 til Brøndby IF. Deres seneste fem kampe har dog budt på to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Hjemme- og udebanestatistik

AGF har haft en pæn succes på hjemmebane over de seneste fem kampe med to sejre, en uafgjort og to nederlag. Omvendt har OB haft det fint på udebane, hvor de i deres seneste kamp sejrede 2-1 over Viborg FF. Over de seneste fem udebanekampe har de hentet to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

De seneste fem møder mellem AGF og OB har budt på to sejre til hvert hold, mens det også er blevet til et uafgjort opgør. Deres seneste indbyrdes opgør endte 1-1.

Skader og karantæner

AGF: Eric Kahl, Kevin Yakob, Mikkel Duelund

OB: Ingen

Forventede startopstillinger

AGF: 4-5-1
Bailey Peacock-Farrell – Felix Beijmo, Frederik Tingager, Jonas Jensen-Abbew, Mats Knoester – Gift Links, Magnus Knudsen, Mikael Anderson, Nicolai Poulsen, Tobias M. Henriksen – Patrick Mortensen

OB: 4-5-1
Martin Hansen – Aske Adelgaard, Filip Helander, Leeroy Owusu, Tobias Slotsager – Alasana Manneh, Bashkim Kadrii, Bjørn Paulsen, Sven Köhler, Tom Trybull – Rami Hajal

Så sæt dig godt til rette, tag en kold øl fra køleskabet, og lad dig rive med i fodboldens verden, når AGF og OB tørner sammen på Ceres Park søndag aften. Måtte den bedste vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top