The perfect guide to the casino

FC Midtjylland – FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [1/03/2023]

Fredag aften klokken 18:00 bliver det hektisk på MCH Arena, når FC Midtjylland tager imod FCK. Det er en kamp, der lover en regn af mål, og derfor vil et klogt væddemål være at begge hold scorer.

Grundene til vores anbefaling er mange:

– FC Midtjylland har haft et gennemsnit på hele 3.15 mål i deres seneste 20 kampe.

– FC Midtjylland har lukket i gennemsnit 2.62 mål ind i deres seneste otte kampe.

– FC Midtjylland har scoret hele 3.00 mål i gennemsnit i deres seneste tre hjemmekampe.

– FC Midtjylland har haft i gennemsnit 3.75 mål i deres seneste fire hjemmekampe.

– FC Midtjylland har undladt at score i kun 10% af deres seneste 20 udekampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: FC Midtjylland – FCK
Hvad: Superligaen
Hvor: MCH Arena
Hvornår: Fredag d. 1. marts kl. 18:00

Holdenes Form:

FC Midtjylland ligger solidt i top seks på Superligaens tredjeplads efter 19 kampe, hvor de har samlet 39 point sammen. Med 12 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag har Thomas Thomasbergs mandskab sat deres øjne på førstepladsen i denne spillerunde.

Ligeledes er FCK godt placeret i top seks på ligaens andenplads efter 19 kampe, med 39 point opnået via 12 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. De vil også uden tvivl være opsatte på at spille sig nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

FC Midtjylland kommer ind til opgøret med en sejr over Aarhus Gymnastikforening med 3-2 i deres seneste kamp, og har vist flot form med fire sejre, 0 uafgjorte og et nederlag over de seneste fem kampe.

FCK, på den anden side, sejrede over FC Nordsjælland med 2-0 i deres seneste kamp. De har haft en solid præstation over deres seneste fem kampe, med tre sejre, 0 uafgjorte og to nederlag. Deres seneste to kampe har begge resulteret i en sejr.

Holdenes præstationer på hjemme- og udebane:

FC Midtjylland har haft en stærk præstation på MCH Arena, med fire sejre og en uafgjort i deres seneste fem hjemmebanekampe. Deres seneste hjemmebanekamp mod Viborg FF resulterede i en 5-1 sejr.

FC København har vist en solid præstation på udebane, med en 3-0 sejr over Silkeborg IF i deres seneste udekamp. De har haft to sejre, en uafgjort og to nederlag i deres seneste fem udebanekampe.

I de indbyrdes opgør har FC Midtjylland haft overtaget med to sejre sammenlignet med FCKs en sejr og to uafgjorte over de seneste fem kampe. Den seneste kamp endte dog med en sejr til FCK, som besejrede værterne med 1-0.

Skader og karantæner:

FC Midtjylland: Adam Gabriel, Aral Simsir, Charles, Joel Andersson, Marrony, Oliver Sörensen

FCK: Birger Meling, David Khocholava, Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Theo Sander, William Clem

Forventede startopstillinger:

FC Midtjylland: 4-3-3

Jonas Lössl – Henrik Dalsgaard, Juninho, Paulinho, Sverrir Ingi Ingason – Armin Gigovic, Kristoffer Olsson, Ola Brynhildsen – Franculino Gluda Djú, José Francisco dos Santos Júnior, Kyu-Sung Cho

FC København: 4-3-3

Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Peter Ankersen – Diogo Gonçalves, Mohamed Elyounoussi, Rasmus Falk Jensen – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Med begge hold i god form og kampen sat til at blive en høj scoring affære, ser det ud til at være en spændende kamp i vente. Husk at følge med og placere dine væddemål hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top