The perfect guide to the casino

Valencia CF – Real Madrid: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [2/03/2023]

Når uret slår 21:00 lørdag aften, vil Estadio de Mestalla danne ramme om opgøret mellem Valencia CF og Real Madrid. Givet både holdenes form og statistikker, kan vi godt forvente mål fra begge sider. Derfor er vores anbefaling at satse på ‘Begge Hold Scorer’.

Her er hvad der bakker op om vores forslag:

– Valencia CF har i gennemsnit registreret 3.47 mål i deres seneste 15 kampe.
– Valencia CF har i gennemsnit registreret 3.73 mål i deres seneste 15 udekampe.
– Valencia CF har kun undladt at score i 27% af deres seneste 15 kampe.
– Valencia CF har kun undladt at score i 32% af deres kampe i La Liga denne sæson.
– Valencia CF har kun undladt at score i 11% af deres seneste ni hjemmekampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og hent op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Valencia CF – Real Madrid
Hvad: La Liga
Hvor: Estadio de Mestalla
Hvornår: Lørdag d. 2. marts kl. 21:00

Kampens betydning:

Inden lørdagens kamp ligger Valencia på La Ligas niendeplads efter 25 kampe med 36 point. På trods af at være 26 ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Rubén Barajas mandskab uden tvivl forsøge at forbedre holdets placering i tabellen.

Gæsterne fra Real Madrid har haft en mere succesfuld sæson indtil nu. De ligger også på ligaens niendeplads, men efter 26 kampe har de samlet 65 point. Med 20 sejre, fem uafgjorte og kun et enkelt nederlag, vil Madrid-mandskabet også være opsatte på at forstærke deres position.

Holdenes form:

Valencia går ind til lørdagens kamp med en uafgjort i bagagen, efter en 0-0 kamp mod Sevilla FC. De seneste fem kampe har været en blandet pose med et sejre, en uafgjort og tre nederlag.

Real Madrid, på den anden side, vandt deres seneste kamp mod Sevilla FC med 1-0. Deres formkurve over de seneste fem kampe er mere positiv med tre sejre, to uafgjorte og ingen nederlag.

Holdenes præstationer på hjemme- og udebane:

Valencia har været stærke på hjemmebane med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem kampe på Estadio de Mestalla.

Real Madrid har også gjort det godt på udebane. I deres seneste kamp uden for Santiago Bernabéu, spillede de 1-1 mod Rayo Vallecano. Over de seneste fem udekampe har de imponeret med fire sejre og kun en uafgjort.

Indbyrdes opgør:

Real Madrid har haft overtaget i de seneste fem kampe mellem de to hold. De har sikret sig tre sejre sammenlignet med Valencia’s ene, mens en kamp endte uafgjort. I øjeblikket er Real Madrid på en sejrsstime med to sejre i træk, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte med en 5-1 sejr til Los Merengues.

Skader og karantæner:

Valencia CF:
André Almeida, Hugo González, Mouctar Diakhaby, Roman Yaremchuk, Selim Amallah

Real Madrid:
David Alaba, Lucas Vázquez, Thibaut Courtois, Éder Militão

Forventede startopstillinger:

Valencia CF: 4-4-2
Giorgi Mamardashvili – Cristhian Mosquera, Dimitri Foulquier, José Gayà, Thierry Correia – Fran Perez, Hugo Guillamón, Javier Guerra, Pepelu – Diego López, Hugo Duro

Real Madrid CF: 4-3-3
Andriy Lunin – Antonio Rüdiger, Daniel Carvajal, Ferland Mendy, Nacho Fernandez – Federico Valverde, Jude Bellingham, Toni Kroos – Joselu, Rodrygo, Vinicius Junior

Med den intense atmosfære på Estadio de Mestalla og de to holds form, kan vi forvente en spændende kamp. Så tag et kig på vores anbefalede spil, sæt dig godt til rette og forbered dig på fodboldfest!

OVERSIGT

Scroll to Top