The perfect guide to the casino

Fulham – Brighton & Hove Albion: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [2/03/2023]

Lørdag eftermiddag klokken 16:00 er der lagt op til et nervepirrende opgør, når Fulham tager imod Brighton & Hove Albion på Craven Cottage. Med forventningen om en målrig kamp, kunne det være interessant at overveje spilforslaget ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange. Fulham har vist en imponerende offensiv styrke i deres seneste hjemmekampe, med et gennemsnitscore på 2.00 mål i deres seneste 15 hjemmekampe. Samtidigt har Fulham kun formået at holde nullet i 14% af deres seneste syv kampe. Endvidere har Fulham i gennemsnit scoret hele 2.50 mål i deres seneste seks udekampe. Deres angrebsivrige spil blev senest udfoldet i deres kamp mod Manchester United FC, hvor de nettede to gange.

Så hvis du er interesseret i at spille på ‘Begge Hold Scorer’, så kan du placere dit væddemål hos vores bettingpartner, Bet365, og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Fulham – Brighton & Hove Albion
Hvad: Premier League
Hvor: Craven Cottage
Hvornår: Lørdag d. 2. marts kl. 16:00

Kampens betydning

Før kampen ligger Fulham i den nedre halvdel af Premier League-tabellen, placeret som nummer 12 efter 26 kampe. Selvom der stadigvæk er 12 kampe tilbage af sæsonen, så vil Marco Silvas mandskab uden tvivl forsøge at hale ind på holdene over dem i tabellen.

Brighton & Hove Albion har haft en bedre sæson indtil videre og befinder sig i top 7 af ligaen. Med deres nuværende position som nummer syv, vil de selvfølgelig gøre alt for at cementere deres plads i toppen af tabellen.

Holdenes form

The Cottagers går ind i kampen med en sejr i bagagen, efter de slog Manchester United FC med 2-1 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Brighton & Hove Albion har ikke formået at vinde deres seneste opgør, da de spillede 1-1 mod Everton FC. Over deres seneste fem kampe har det været en blandet pose med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Hjemme- og udebanestatistikker

Fulham har haft en blandet præstation på hjemmebane i deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et enkelt sejr, to uafgjorte og to nederlag. I deres seneste hjemmekamp blev det desværre til et 1-2 nederlag til Aston Villa FC.

På udebane har Brighton & Hove Albion haft en varieret præstation i deres seneste fem kampe. Det er blevet til to sejre og tre nederlag, men deres seneste udekamp mod Sheffield United FC endte i en overbevisende 5-0 sejr.

Skader og karantæner

Fulham vil være uden Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda og Tosin Adarabioyo i lørdagens opgør. Brighton & Hove Albion vil ligeledes være handicappet af fraværet af Jakub Moder, James Milner, Julio Enciso og Pascal Groß.

Forventede startopstillinger

Fulham FC forventes at stille op i en 4-3-3 formation med følgende hold: Bernd Leno – Antonee Robinson, Calvin Ughelumba, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Raúl Jiménez, Willian.

Brighton & Hove Albion FC forventes at stille op i en 4-5-1 formation med følgende hold: Jason Steele – Igor Julio, Jan Paul van Hecke, Joël Veltman, Lewis Dunk – Adam Lallana, Billy Gilmour, Carlos Baleba, Facundo Buonanotte, Kaoru Mitoma – João Pedro.

Uanset udfaldet, ser vi frem til en spændende kamp med masser af action. Husk at følge med her på siden for flere optakter, spilforslag og meget mere!

OVERSIGT

Scroll to Top