The perfect guide to the casino

Everton – West Ham United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [2/03/2023]

Lørdag eftermiddag klokken 16:00 vil Goodison Park danne rammen om et spændende opgør i Premier League, hvor Everton tager imod West Ham United.

Forud for kampen tyder alt på en lavtscorende affære, da begge hold har haft svært ved at finde netmaskerne i deres seneste kampe. Med et gennemsnitligt måltal på under 1 per kamp for begge hold i deres seneste optrædener, er der god grund til at satse på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’ i lørdagens opgør.

Statistikkerne taler for sig selv: Everton har i gennemsnit lukket 0.80 mål ind i deres seneste 10 kampe, og har i gennemsnit scoret 0.53 mål i deres seneste 15 kampe. West Ham United har heller ikke imponeret på scoringstavlen i deres seneste udekampe, med et gennemsnitsmål på bare 0.67.

Så hvorfor ikke satse på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Everton – West Ham United
Hvad: Premier League
Hvor: Goodison Park
Hvornår: Lørdag d. 2. marts kl. 16:00

Holdenes Form:

Everton ligger på en skrøbelig 17. plads i Premier League efter 26 kampe med 31 point. Med kun otte sejre, syv uafgjorte og 11 nederlag i bagagen, vil Sean Dyche og hans mandskab uden tvivl forsøge at skabe afstand til nedrykningszonen.

West Ham United har haft en bedre sæson indtil nu, og er placeret på en 8. plads med 39 point. Med 11 sejre, seks uafgjorte og ni nederlag, vil The Hammers utvivlsomt sigte efter at bevæge sig højere op i tabellen og nærme sig de europæiske pladser.

Everton kommer ind til kampen med en uafgjort mod Brighton & Hove Albion FC i bagagen, mens deres formkurve over de seneste fem kampe har været nedadgående med fire uafgjorte og et nederlag. Omvendt har West Ham haft en sejr i deres seneste kamp mod Brentford FC, med et samlet udbytte af en sejr, en uafgjort og tre nederlag over deres seneste fem kampe.

Hjemmebane og Udebane Form:

På hjemmebane har Everton haft svært ved at overbevise, med et udbytte af en sejr, tre uafgjorte og et nederlag over deres seneste fem hjemmekampe. West Ham har ligeldes haft det svært på udebane, med et udbytte af to uafgjorte og tre nederlag over deres seneste fem udekampe.

I de seneste indbyrdes opgør har Everton haft et let overtag, med tre sejre mod West Hams to over de seneste fem kampe. Everton er også på en to kampes sejrsstime når de to hold står overfor hinanden.

Skader og Karantæner:

Everton: Andre Gomes, Dele Alli, Seamus Coleman

West Ham United: Aaron Cresswell

Forventede startopstillinger:

Everton FC: 4-5-1: Jordan Pickford – Ashley Young, James Tarkowski, Jarrad Branthwaite, Vitalii Mykolenko – Abdoulaye Doucouré, Amadou Onana, Idrissa Gueye, Jack Harrison, James Garner – Dwight McNeil

West Ham United FC: 4-5-1 Alphonse Areola – Edson Álvarez, Emerson Palmieri, Kurt Zouma, Vladimír Coufal – James Ward-Prowse, Kalvin Phillips, Lucas Paquetá, Mohammed Kudus, Tomáš Souček – Jarrod Bowen

Alt i alt er der lagt op til en intens kamp med meget på spil. Uanset hvilket hold du holder med, er der ingen tvivl om, at lørdagens opgør bliver en gyser. Vi ses på Goodison Park!

OVERSIGT

Scroll to Top