The perfect guide to the casino

AFC Bournemouth – Manchester City: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [24/02/2023]

Lørdagens fodboldfest indtræffer klokken 18:30, når AFC Bournemouth tager imod Manchester City på deres hjemmebane, Vitality Stadium. Der er lagt op til en kamp, der potentielt kan blive lavtscorende, hvorfor vi anbefaler at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Her er hvad der taler for dette spilforslag:
– I kun 17% af AFC Bournemouths seneste seks hjemmekampe har begge hold formået at score.
– Manchester City har kun formået at score et enkelt mål i deres seneste kamp mod Chelsea FC.
– Manchester City har i deres seneste kamp mod Chelsea FC kun lukket et mål ind.
– Gennemsnittet for mål lukket ind i de seneste seks kampe for Manchester City er på lave 0.67.

Vil du følge vores spilforslag? Så sæt dit spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: AFC Bournemouth – Manchester City
Hvad: Premier League
Hvor: Vitality Stadium
Hvornår: Lørdag d. 24. februar kl. 18:30

Kampens form og betydning

Før opgøret finder værterne, AFC Bournemouth, sig selv i den nedre halvdel af Premier League tabellen på en 13. plads efter 24 kampe, med en samlet pointsum på 28. Disse point er kommet via syv sejre, syv uafgjorte og 10 nederlag. Trods vi kun er 24 runder inde i sæsonen, vil Andoni Iraolas mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere den øvre ende af tabellen.

Gæsterne fra Manchester City har haft en markant bedre sæson indtil videre. De befinder sig i top fire på ligaens tredjeplads efter 24 kampe, med en samlet pointsum på 53. Dette vil på nuværende tidspunkt sikre dem direkte adgang til Champions League næste sæson. Disse point er kommet via 16 sejre, fem uafgjorte og tre nederlag. Udebaneholdet vil derfor også være opsat på og forsøge at styrke sin position i top fire i denne spillerunde.

AFC Bournemouth kommer ind til opgøret med en pointdeling i bagagen, da de spillede 2-2 med Newcastle United FC i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har resultaterne været skuffende med kun en enkelt sejr, tre uafgjorte og et nederlag.

Pep Guardiolas mandskab fik ligeledes et enkelt point med fra deres seneste kamp, da de spillede 1-1 med Chelsea FC. Manchester City FC har dog vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til fire sejre, en uafgjort og ingen nederlag.

Hjemme-/udebane form og indbyrdes opgør

AFC Bournemouth har været noget svingende på hjemmebanen, Vitality Stadium, i de seneste fem kampe, med to sejre, en uafgjort og to nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod Nottingham Forest FC i en kamp, der resulterede i en 1-1 pointdeling.

Manchester City har haft stor succes på fremmed græs. I deres seneste udekamp sejrede de med 3-1 over FC København. Over de seneste fem udekampe har City vundet samtlige kampe og de seneste 10 udekampe er også alle endt med sejr.

I de indbyrdes opgør mellem de to hold, har Manchester City haft et klart overtag med fem sejre i de seneste fem kampe, mens AFC Bournemouth ikke har formået at vinde. Manchester City er på en fem kampes sejrsstime, når de to hold mødes. Den seneste kamp mellem de to hold endte også med en sejr til The Citizens, da de besejrede lørdagens værter med hele 6-1.

Skader og karantæner

AFC Bournemouth:
Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly, Ryan Fredericks

Manchester City:
Bernardo Silva, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Zack Steffen

Forventede startopstillinger

AFC Bournemouth: 4-5-1
Norberto Neto – Adam Smith, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez – Lewis Cook, Marcus Tavernier, Max Aarons, Philip Billing, Ryan Christie – Dominic Solanke

Manchester City FC: 4-5-1
Ederson – Joško Gvardiol, Kyle Walker, Nathan Aké, Rúben Dias – Jack Grealish, Mateo Kovačić, Matheus Nunes, Oscar Bobb, Phil Foden – Julián Álvarez

Vi ser frem til en spændende kamp med masser af action og drama. Husk at følge vores spilforslag på Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

OVERSIGT

Scroll to Top