The perfect guide to the casino

Manchester City – Brentford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [20/02/2023]

Tirsdag aften klokken 20:30 spiller Manchester City mod Brentford på det imponerende Etihad Stadium. Vi forventer en målrig kamp, hvor begge hold kommer på måltavlen. Her er hvorfor:

Manchester City har i gennemsnit scoret imponerende 2.00 mål i deres seneste syv kampe. Deres defensive statistikker er dog ikke ligeså blændende – de har kun holdt modstanderne fra at score i 5% af deres seneste 20 kampe og 0% af deres seneste fem udekampe. Ydermere har Citys kampe i Premier League i denne sæson i gennemsnit indeholdt hele 3.25 mål per kamp. Med Citys angrebsstyrke, der i gennemsnit har nettet 2.38 mål per kamp i Premier League denne sæson, tyder meget på, at vi kan forvente mål fra begge hold.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Manchester City – Brentford
Hvad: Premier League
Hvor: Etihad Stadium
Hvornår: Tirsdag d. 20. februar kl. 20:30

Holdenes nuværende form og placeringer

Manchester City er aktuelt en del af Premier Leagues top fire, placeret på en flot tredjeplads efter 24 kampe. Med 53 point i bagagen, akkumuleret via 16 sejre, fem uafgjorte og kun tre nederlag, ligger de lunt i svinget til direkte kvalifikation til Champions League. Pep Guardiolas tropper vil uden tvivl forsøge at cementere deres position i denne spillerunde.

Brentford har haft en sværere sæson, og ligger i den nedre halvdel af tabellen på en 14. plads efter 24 kampe. De har samlet 25 point sammen via syv sejre, fire uafgjorte og 13 nederlag. Men trods deres nuværende position, vil de helt sikkert være opsatte på at klatre opad i tabellen.

City kommer ind til opgøret med en pointdeling i baggagen, efter en 1-1 kamp mod Chelsea FC. Over de seneste fem kampe har de vist styrke med fire sejre, og ingen nederlag. Brentford på den anden side har haft det mere udfordrende, med kun to sejre i deres seneste fem kampe, og en hård 1-4 nederlag mod Liverpool FC i deres seneste kamp.

Hjemmebane vs Udebane

Manchester City har været stærke på hjemmebane, med fire sejre i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium. Brentford derimod har haft det sværere på udebane, med kun en sejr i deres seneste fem udekampe. Dog skal det nævnes, at deres seneste udekamp resulterede i en 2-0 sejr over Wolverhampton Wanderers FC.

I holdenes indbyrdes opgør har Manchester City haft overtaget over de seneste fem kampe, med tre sejre sammenlignet med Brentfords to. Den seneste kamp endte også med en sejr til The Citizens, da de besejrede tirsdagens gæster med 3-1.

Skader og karantæner

Manchester City:
Bernardo Silva, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Zack Steffen

Brentford:
Ben Mee, Joshua Da Silva, Kevin Schade, Mikkel Damsgaard, Rico Henry, Shandon Baptiste

Forventede startopstillinger

Manchester City FC: 4-5-1
Ederson – Joško Gvardiol, Kyle Walker, Nathan Aké, Rúben Dias – Jack Grealish, Mateo Kovačić, Matheus Nunes, Oscar Bobb, Phil Foden – Julián Álvarez

Brentford FC: 4-3-3
Mark Flekken – Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Mads Roerslev, Nathan Collins – Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Vitaly Janelt – Bryan Mbeumo, Neal Maupay, Yoane Wissa

Med de nuværende formkurver og statistikker i baghovedet, ser vi frem til en spændende Premier League kamp med masser af mål. Husk at lave dit spil hos Bet365 nu!

OVERSIGT

Scroll to Top