The perfect guide to the casino

Crystal Palace – Burnley: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [24/02/2023]

Lørdag eftermiddag byder på et spændende opgør i den engelske Premier League, når Crystal Palace møder Burnley på Selhurst Park kl. 16:00. Der er lagt op til en duel, der kan blive en taktisk affære med få mål på tavlen. Derfor anbefaler vi at placere et spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Mange faktorer taler for dette spilforslag. Ved at kigge på statistikken, kan vi se, at i de seneste tre møder mellem holdene, har begge hold kun scoret i 33% af kampene. Burnley har haft en snæver målscore i deres seneste tre udekampe med et gennemsnit på bare 1.33 mål pr. kamp. Når vi kigger på hele sæsonen, har Burnley i gennemsnit scoret bare 1.00 mål per kamp på udebane. Dertil kommer, at begge hold ikke formåede at score i det seneste indbyrdes opgør, der endte 2-0.

Placér dit spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. i velkomstbonus nu!

Faktaboks:

Hvem: Crystal Palace – Burnley
Hvad: Premier League
Hvor: Selhurst Park
Hvornår: Lørdag d. 24. februar kl. 16:00

Optakt til kampen

Forud for opgøret er Crystal Palace placeret lige over nedrykningszonen på 16. pladsen i Premier League efter 24 kampe, hvor de har scrapet 24 point sammen. Med seks sejre, seks uafgjorte og 12 nederlag, vil Oliver Glasners tropper utvivlsomt forsøge at øge afstanden til nedrykningsstregen.

Gæsterne fra Burnley har haft en mindre succesfuld sæson indtil videre og ligger under nedrykningsstregen på 19. pladsen efter 25 kampe, hvor de kun har formået at samle 13 point sammen. Deres pointtavle viser tre sejre, fire uafgjorte og 18 nederlag, så de vil utvivlsomt også være opsatte på at hente point og komme op af farezonen.

Crystal Palace kommer ind til kampen med et nederlag i bagagen, efter et 1-3 nederlag til Chelsea FC. Deres seneste fem kampe viser to sejre og tre nederlag, så formen er blandet. Burnley på den anden side kommer fra et 0-5 nederlag til Arsenal FC, og har ikke vundet i deres seneste fem kampe, der viser to uafgjorte og tre nederlag.

Form og indbyrdes opgør

På hjemmebane har Crystal Palace vist stærk form i deres seneste fem kampe med tre sejre, en uafgjort og et nederlag. Burnley har derimod haft det svært på udebane med fem nederlag i træk.

I de indbyrdes opgør har Crystal Palace haft overtaget med to sejre mod Burnleys ene i de seneste fem møder. Crystal Palace er i øjeblikket på en to kampes sejrsstime mod Burnley, senest med en 2-0 sejr.

Skader og karantæner

Crystal Palace:
James Tomkins, Jefferson Lerma, Matheus França, Michael Olise, Naouirou Ahamada, Nathan Ferguson, Odsonne Edouard, Omotayo Adaramola

Burnley:
Benson Manuel, Darko Churlinov, Hjalmar Ekdal, Johann Berg Gudmundsson, Nathan Redmond

Forventede startopstillinger

Crystal Palace FC: 4-5-1
Sam Johnstone – Joachim Andersen, Joel Ward, Marc Guehi, Tyrick Mitchell – Cheick Doucouré, David Ozoh, Eberechi Eze, Jeffrey Schlupp, Will Hughes – Jordan Ayew

Burnley FC: 5-4-1
James Trafford – Charlie Taylor, Dara O’Shea, Hannes Delcroix, Jordan Beyer, Victor Alexander da Silva – Josh Brownhill, Josh Cullen, Luca Koleosho, Sander Berge – Zeki Amdouni

Gå ikke glip af dette spændende opgør i Premier League mellem Crystal Palace og Burnley. Husk at placere dit spil hos Bet365 og nyd kampen!

OVERSIGT

Scroll to Top