The perfect guide to the casino

Luton Town – Manchester United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [18/02/2023]

Søndag nat finder vi os under Kenilworth Roads flomlys, når Luton Town tager imod Manchester United i et opgør, hvor mål synes at være på menuen fra begge hold. Derfor anbefaler vi, at du placerer dit væddemål på ‘Begge Hold Scorer’ hos vores bettingpartner Bet365.

Argumenterne for dette spilforslag hober sig op:
– Luton Town har i deres seneste seks udekampe ikke formået at holde nullet en eneste gang.
– I 74% af Luton Towns kampe i Premier League denne sæson har begge hold fundet vej til netmaskerne.
– Luton Town har vist angrebsmæssig styrke ved at score i samtlige af deres seneste 10 kampe.
– Med et gennemsnit på hele 3.17 mål per kamp i denne sæson, er der ikke meget, der tyder på en målfattig kamp på Luton Towns hjemmebane.
– Luton Town viste senest målnæse, da de nettet hele to gange i deres seneste kamp mod Aston Villa FC.

Bet365 tilbyder i øjeblikket odds på ‘Begge Hold Scorer’ – og nye spillere kan hente op til 1.000 kr. i velkomstbonus!

Faktaboks:

Hvem: Luton Town – Manchester United
Hvad: Premier League
Hvor: Kenilworth Road
Hvornår: Søndag d. 18. februar kl. 23:30

Form og tabelposition

Luton Town kæmper en hård kamp for overlevelse i Premier League. Efter 23 kampe ligger de lige akkurat over nedrykningszonen på 17. pladsen med 20 point i bagagen. Med fem sejre, fem uafgjorte og 13 nederlag har Rob Edwardss mandskab brug for at hente point for at øge afstanden til nedrykningsstregen.

Manchester United har indtil videre haft en mere stabil sæson og ligger pænt i toppen på 6. pladsen med 41 point efter 24 kampe. Med 13 sejre, to uafgjorte og ni nederlag, vil gæsterne helt sikkert være opsatte på at hente tre point for at komme tættere på top fire og en plads i Champions League.

Luton Town kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen, da de tabte 1-3 til Sheffield United FC i deres seneste kamp. Men over de seneste fem kampe har de formået at hente tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Manchester Uniteds seneste kamp endte med en sejr på 2-1 over Aston Villa FC. Over deres seneste fem kampe har de vist styrke med fire sejre, en uafgjort og ingen nederlag. De har således en sejrsstime på fire kampe i træk.

Indbyrdes opgør og hjemmebane/udebane statistik

På hjemmebane har Luton Town vist sig at være udfordrende for modstanderne. Over deres seneste fem hjemmekampe har de hentet to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Manchester United har vist stærke takter på udebane. I deres seneste fem udekampe er det blevet til fire sejre, ingen uafgjorte og et enkelt nederlag. De har med andre ord en sejrsstime på fire kampe i træk på udebane.

I de indbyrdes opgør har Manchester United haft overhånden. Over de seneste tre kampe har Manchester United hentet tre sejre, mens Luton Town ikke har formået at vinde. Den seneste kamp endte med en sejr til Manchester United på 1-0.

Skader og karantæner

Luton Town:
Albert Sambi Lokonga, Dan Potts, Gabriel Osho, Jordan Clark, Ross Barkley

Manchester United:
Aaron Wan-Bissaka, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Sergio Reguilón, Tyrell Malacia

Forventede startopstillinger

Luton Town FC: 3-5-2
Thomas Kaminski – Amari’i Bell, Issa Kabore, Tom Lockyer – Alfie Doughty, Andros Townsend, Luke Berry, Pelly Ruddock, Zack Nelson – Carlton Morris, Chiedozie Ogbene

Manchester United FC: 4-5-1
André Onana – Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphaël Varane, Victor Lindelöf – Bruno Fernandes, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Sofyan Amrabat – Marcus Rashford

Så sæt dig til rette og gør klar til et spændende opgør under Kenilworth Roads søndagslys. Husk at placere dit spil hos vores bettingpartner Bet365. God fornøjelse!

OVERSIGT

Scroll to Top