The perfect guide to the casino

Burnley – Arsenal: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [17/02/2023]

Lørdag eftermiddag klokken 16:00 står slaget mellem Burnley og Arsenal på det historiske Turf Moor. Der er lagt op til en taktisk affære, hvor målene kan være en mangelvare. Derfor anbefaler vi, at du placerer dit spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores betting partner Bet365.

De nøgne tal taler for sig selv:
– Burnley har i gennemsnit kun formået at score 1.00 mål i deres seneste 15 kampe.
– I deres seneste opgør mod stærke Liverpool FC, kunne Burnley kun skrabe et enkelt mål sammen.
– Arsenal har på den anden side vist solid defensiv formidling på udebane og lukket kun 0.92 mål ind per kamp i denne Premier League-sæson.
– Begge hold har fundet vej til netmaskerne i blot 33% af Burnleys seneste ni hjemmekampe.
– Arsenal har i gennemsnit kun lukket 0.50 mål ind i deres seneste seks kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få dine odds boostet op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Burnley – Arsenal
Hvad: Premier League
Hvor: Turf Moor
Hvornår: Lørdag d. 17. februar kl. 16:00

Form og position:

Værterne, Burnley, befinder sig i øjeblikket i Premier Leagues nedrykningszone på den 19. plads efter 24 kampe, med blot 13 point i bagagen. Med kun tre sejre, fire uafgjorte og 17 nederlag, vil Vincent Kompanys tropper uden tvivl forsøge at kæmpe sig væk fra nedrykningsstregen i denne runde.

Gæsterne fra Arsenal har haft en langt mere fornøjelig sæson, og befinder sig i toppen af tabellen på en flot andenplads med 52 point. Med 16 sejre, fire uafgjorte og fire nederlag, er de i en position, hvor de kan sikre direkte adgang til Champions League næste sæson. Så de vil uden tvivl være opsat på at spille sig nærmere førstepladsen.

Burnley kommer ind til kampen på baggrund af et nederlag til Liverpool FC med 1-3, og deres seneste fem kampe har været en skuffelse med 0 sejre, tre uafgjorte og to nederlag.

Arsenal derimod, kommer ind til kampen med en sejr i bagagen, efter at have slået West Ham United FC med 6-0. Deres seneste seks kampe er endt med en sejr, hvilket tyder på en stærk formkurve.

Hjemme- og udebanestatistik:

Burnley har haft det svært på hjemmebane på det seneste, hvor de ikke har formået at vinde en eneste af deres seneste fem hjemmekampe, men i stedet har spillet tre uafgjort og tabt to. I deres seneste hjemmekamp spillede de 2-2 med Fulham FC.

Arsenal har til gengæld haft succes på udebane, hvor de i deres seneste opgør slog West Ham United FC med hele 6-0. Ser man på deres seneste fem udekampe, har de vundet tre, mens de har tabt de resterende to.

I de indbyrdes opgør har Arsenal haft overtaget med tre sejre i de seneste fem kampe, mens Burnley ikke har formået at vinde. De to resterende kampe er endt uafgjort. Arsenal er i øjeblikket på en to kampes sejrsstime mod Burnley, hvor den seneste kamp endte 3-1 til Gunners.

Skader og karantæner:

Burnley:
Benson Manuel, Darko Churlinov, Hjalmar Ekdal, Johann Berg Gudmundsson, Nathan Redmond

Arsenal:
Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Forventede startopstillinger:

Burnley FC: 5-4-1
James Trafford – Charlie Taylor, Dara O’Shea, Hannes Delcroix, Jordan Beyer, Victor Alexander da Silva – Josh Brownhill, Josh Cullen, Luca Koleosho, Sander Berge – Zeki Amdouni

Arsenal FC: 4-3-3
David Raya – Ben White, Gabriel Magalhães, Takehiro Tomiyasu, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Så er scenen sat for en intens og drama-fyldt kamp i Premier League. Husk at placere dit spil hos vores partner Bet365, og følg med i kampen. Held og lykke!

OVERSIGT

Scroll to Top