The perfect guide to the casino

Aston Villa – Manchester United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [11/02/2023]

En kamp mellem Aston Villa og Manchester United i Premier League er altid en begivenhed, og søndag nat klokken 23:30 er der kickoff på Villa Park. Med en duft af mål i luften og statistikker, der taler for begge hold scorer, er der lagt op til en spændende aften.

I Aston Villas seneste seks hjemmekampe har begge hold scoret, og det ser ikke anderledes ud for dette opgør. Aston Villa har endnu ikke misset chancen for at score i deres seneste tre kampe. De har kun holdt nullet i 30% af deres kampe i Premier League denne sæson. Begge hold fandt netmaskerne i det seneste indbyrdes opgør, der endte 2-3. Der har i gennemsnit været hele 4.25 mål i holdenes seneste fire møder. Derfor anbefaler vi at spille på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Aston Villa – Manchester United
Hvad: Premier League
Hvor: Villa Park
Hvornår: Søndag d. 11. februar kl. 23:30

Form og placering

Aston Villa indtager fjerdepladsen i Premier League efter 23 kampe, med en samlet pointscore på 46. Med 14 sejre, fire uafgjorte og fem nederlag, har de sikret sig en eftertragtet plads, der giver direkte adgang til Champions League næste sæson. De vil uden tvivl forsøge at styrke denne position i denne spillerunde.

Manchester United har ikke haft en lige så god sæson, men ligger til indenfor top seks på ligaens sjetteplads efter 23 kampe, med 38 point. Med 12 sejre, to uafgjorte og ni nederlag, vil de givetvis også være opsatte på at spille sig tættere på den Champions League-adgangsgivende top fire.

Hjemme- og udebanestatistik

Aston Villa har haft en lunken form over de seneste fem hjemmekampe, med to sejre, en uafgjort og to nederlag. Dog kommer de ind til opgøret med en sprudlende sejr over Sheffield United FC i deres seneste kamp, der endte 5-0.

Manchester United har derimod vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, med tre sejre og ingen nederlag. De kommer ind til opgøret med en overbevisende sejr over West Ham United FC i deres seneste kamp, der endte 3-0.

Indbyrdes opgør

Manchester United har haft overtaget i de seneste fem kampe mod Aston Villa, med fire sejre mod Aston Villas ene. De er aktuelt på en fire kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte med en sejr til The Red Devils, da de besejrede Aston Villa med 3-2.

Skader og karantæner

Aston Villa: Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings
Manchester United: Aaron Wan-Bissaka, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Sergio Reguilón, Tyrell Malacia

Forventede startopstillinger

Aston Villa FC: 4-5-1
Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, John McGinn, Youri Tielemans – Ollie Watkins

Manchester United FC: 4-5-1
André Onana – Diogo Dalot, Harry Maguire, Jonny Evans, Victor Lindelöf – Bruno Fernandes, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Sofyan Amrabat – Marcus Rashford

Så er scenen sat for en nervepirrende aften på Villa Park. Med begge hold klar til at give alt, kan vi forvente en opslidende kamp fyldt med spænding og måske en overraskelse eller to. Husk at få dine spil ind hos Bet365, hvor du kan få op til 1.000 kr nu!

OVERSIGT

Scroll to Top