The perfect guide to the casino

Wolverhampton Wanderers – Brentford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/02/2023]

Når uret slår 22:00 lørdag aften, vil Molineux Stadium danne ramme om et intenst opgør mellem Wolverhampton Wanderers og Brentford. Med udgangspunkt i de seneste optrædener for begge hold, er der lagt op til en målfattig affære. Derfor anbefales det at placere et væddemål på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores betroede partner, Bet365.

Argumenterne for dette spilforslag er mange. For det første har Wolverhampton Wanderers formået at holde nullet i imponerende 60% af deres seneste fem kampe. Brentford har derimod haft en gennemsnitlig målscore på kun 1.60 i deres seneste 10 udekampe. Desuden har Brentford i gennemsnit lukket 0.80 mål ind i deres seneste 10 kampe, hvilket vidner om et stærkt forsvar. Endvidere har Brentford i deres seneste kamp mod Manchester City FC, kun formået at score et enkelt mål. Wolverhampton Wanderers har i deres seneste 10 kampe kun lukket et gennemsnit på 1.00 mål ind. Med disse statistikker i baghovedet, er der gode grunde til at tro på en kamp, hvor begge hold har svært ved at finde netmaskerne.

Faktaboks:

Hvem: Wolverhampton Wanderers – Brentford
Hvad: Premier League
Hvor: Molineux Stadium
Hvornår: Lørdag d. 10. februar kl. 22:00

Holdenes form og placering

Inden denne omgang i Premier League er Wolverhampton Wanderers placeret midt i tabellen på en 10. plads med 32 point efter 23 kampe. Det er blevet til ni sejre, fem uafgjorte og ni nederlag. Der er ingen tvivl om, at holdet vil forsøge at klatre op i tabellen i løbet af sæsonens resterende kampe.

Brentford er derimod havnet i den nedre halvdel af tabellen på 15. pladsen. De har indtil videre samlet 22 point sammen efter 22 kampe, med seks sejre, fire uafgjorte og 12 nederlag. Det er tydeligt, at holdet også er opsat på at rykke op i tabellen.

Wolverhamptons form er fornuftig, hvor de kommer ind til opgøret med en sejr på 4-2 over Chelsea FC i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Brentford har derimod haft det sværere og kommer fra et nederlag på 1-3 mod Manchester City FC. I deres seneste fem kampe har de opnået to sejre og tre nederlag.

Begge holds form på ude- og hjemmebane

Wolverhampton Wanderers har vist styrke på hjemmebane med fire sejre i deres seneste fem hjemmebanekampe. Deres seneste hjemmekamp mod Manchester United FC resulterede dog i et nederlag på 3-4.

Brentford har derimod haft det svært på udebane, hvor de i deres seneste fem udekampe ikke har formået at vinde. Deres seneste udekamp mod Tottenham Hotspur FC endte med et nederlag på 2-3.

I de seneste fem indbyrdes opgør har Wolverhampton haft overtaget med fire sejre, mens Brentford har måttet nøjes med et uafgjort resultat. Dog vandt Brentford den seneste kamp mellem de to hold med 3-2.

Skader og karantæner

Wolverhampton Wanderers:
Jean-Ricner Bellegarde

Brentford:
Ben Mee, Joshua Da Silva, Kevin Schade, Mikkel Damsgaard, Rico Henry, Shandon Baptiste

Forventede startopstillinger

Wolverhampton Wanderers FC: 4-5-1
José Sá – Craig Dawson, Max Kilman, Nélson Semedo, Toti Gomes – Boubacar Traore, João Gomes, Mario Lemina, Pablo Sarabia, Thomas Doyle – Matheus Cunha

Brentford FC: 4-3-3
Mark Flekken – Aaron Hickey, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Mads Roerslev – Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Vitaly Janelt – Bryan Mbeumo, Neal Maupay, Yoane Wissa

Med denne optakt i baghovedet, er det nu op til dig at afgøre, hvor du vil placere dit væddemål. Husk at spille ansvarligt og nyd kampen!

OVERSIGT

Scroll to Top