The perfect guide to the casino

Liverpool – Burnley: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/02/2023]

Vi er klar til at opleve en intens fodboldaften på Anfield, når Liverpool tager imod Burnley lørdag aften klokken 22:00. Med begge hold er der en stor chance for, at vi får en målrig kamp. Liverpool har scoret i 65 procent af sine Premier League i denne sæson.

Netop derfor anbefaler vi at spille på ‘Begge Hold Scorer’. Det ser lovende ud, da statistikkerne viser, at begge hold har scoret i de seneste fire kampe. Dertil har Liverpool præsteret at score i 73% af deres udekampe og i hele 88% af deres seneste otte udekampe. Med et gennemsnit på hele 3.80 mål i de seneste fem hjemmekampe er det svært at se bort fra et målrigt opgør. Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kroner nu!

Faktaboks:

Hvem: Liverpool – Burnley
Hvad: Premier League
Hvor: Anfield
Hvornår: Lørdag d. 10. februar kl. 22:00

Sæsonens hidtidige præstationer

Forud for kampen ligger Liverpool solidt på Premier Leagues førsteplads efter 23 kampe med 51 point. Jürgen Klopps mandskab vil uden tvivl forsøge at cementere deres førerposition i denne runde.

I modsætning hertil befinder Burnley sig på 19. pladsen med blot 13 point efter 23 kampe. Med deres nuværende placering under nedrykningsstregen vil de være sultne efter point for at klatre opad i tabellen.

De seneste kampe

Liverpool kommer ind til opgøret med en sejrstatistik, der kan få modstanderen til at ryste. Over de seneste fem kampe har de sikret sig tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag.

For Burnley har formkurven været mindre imponerende med nul sejre, tre uafgjorte og to nederlag i deres seneste fem kampe.

Hjemme- og udebanestatistikker

På hjemmebanen har Liverpool været suveræne med fem sejre i deres seneste fem kampe, mens Burnley har haft det svært på fremmed græs med fire nederlag i deres seneste fire udekampe.

Indbyrdes opgør

Historisk set har Liverpool haft overtaget i de indbyrdes opgør med fem sejre i de seneste fem kampe. Liverpool er på en imponerende fem kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden.

Skader og karantæner

Liverpool: Curtis Jones, Diogo Jota, Thiago Alcantara

Burnley: Benson Manuel, Darko Churlinov, Hjalmar Ekdal, Johann Berg Gudmundsson, Nathan Redmond

Forventede startopstillinger

Liverpool FC: 4-3-3
Alisson Becker – Ibrahima Konaté, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk – Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Ryan Gravenberch – Darwin Núñez, Luis Díaz, Mohamed Salah

Burnley FC: 5-4-1
James Trafford – Charlie Taylor, Dara O’Shea, Hannes Delcroix, Jordan Beyer, Victor Alexander da Silva – Josh Brownhill, Josh Cullen, Luca Koleosho, Sander Berge – Zeki Amdouni

Så kære læsere, gør jer klar til en medrivende fodboldaften med masser af intensitet, taktik og mål. Lad os se, hvem der løber med sejren i dette spændende Premier League-opgør.

OVERSIGT

Scroll to Top