The perfect guide to the casino

Fulham – AFC Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [10/02/2023]

Når nattehimlen ankommer lørdag kl. 22:00, vil scenen være sat på Craven Cottage, hvor Fulham vil krydse klinger med AFC Bournemouth.

I en kamp, der synes at være præget af forsvarstaktikker, strejfes tanken om en målfattig affære. Vi foreslår derfor, at du placerer dine penge på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365.

Argumenterne er mange. Bournemouths mur af et forsvar tillod kun et enkelt mål i deres seneste kamp mod Nottingham Forest FC. Med begge hold, der har fundet netmaskerne i blot 33% af deres seneste tre møder og Fulham, der har haft et gennemsnit på bare 1,33 mål i deres seneste tre kampe, er det svært at argumentere for en målrig kamp. Ydermere blev netmaskerne forblevet uberørte i det seneste indbyrdes opgør, der endte 0-3.

Så tag chancen, spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og optjen op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Fulham – AFC Bournemouth
Hvad: Premier League
Hvor: Craven Cottage
Hvornår: Lørdag d. 10. februar kl. 22:00

Sæsonplacering og form

Med 23 kampe spillet, ligger Fulham på en noget skuffende 13. plads i Premier League med 26 point, indhentet gennem syv sejre, fem uafgjorte og 11 nederlag. På trods af den aktuelle situation, vil Marco Silvas mandskab utvivlsomt forsøge at klatre op ad tabellen.

Gæsterne fra Bournemouth har haft en lidt bedre sæson og befinder sig nu på ligaens 12. plads efter 22 kampe med 27 point. Med syv sejre, seks uafgjorte og ni nederlag, er det tydeligt, at de også har planer om at forbedre deres position i tabellen.

Fulham kommer ind til kampen med en skuffende formkurve, hvor de seneste fem kampe har budt på fire uafgjorte og et nederlag. Bournemouth har haft lidt bedre succes med et sejre, to uafgjorte og to nederlag i deres seneste fem kampe.

Hjemme- og udebanefordel

Craven Cottage har ikke været et fort for Fulham i de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de kun har taget et enkelt sejr. Bournemouth har derimod haft en rimelig succes på udebane, med to sejre i deres seneste fem kampe.

Historien favoriserer også Bournemouth i de indbyrdes opgør, hvor de har vundet tre af de seneste fem kampe mod Fulham, der ikke har formået at vinde nogen.

Skader og karantæner

Fulham: Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda, Tosin Adarabioyo

AFC Bournemouth: Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly, Ryan Fredericks

Forventede startopstillinger

Fulham FC: 4-3-3

Bernd Leno – Antonee Robinson, Calvin Ughelumba, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Raúl Jiménez, Willian

AFC Bournemouth: 4-5-1

Norberto Neto – Adam Smith, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez – Lewis Cook, Marcus Tavernier, Max Aarons, Philip Billing, Ryan Christie – Dominic Solanke

Med alt dette i tankerne, er scenen sat for en spændende dyst mellem to hold, der er desperate efter at forbedre deres position i tabellen. Så gør dig klar til en intens nat under stjernerne på Craven Cottage!

OVERSIGT

Scroll to Top