The perfect guide to the casino

Chelsea – Wolverhampton Wanderers: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/02/2023]

Søndag eftermiddag kl. 15:00 danner Stamford Bridge rammen om et opgør mellem Chelsea og Wolverhampton Wanderers, hvor det forventes, at begge hold vil få netmaskerne til at blafre. Der er derfor gode grunde til at overveje et spil på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne taler for sig selv:

– I 64% af Chelseas udekampe denne sæson har begge hold fundet vej til netmaskerne.
– Chelsea har været målløse i blot 14% af deres kampe i Premier League denne sæson.
– Chelseas snit ligger på 2.33 mål i deres seneste tre kampe.
– Kun i 20% af deres seneste 20 udekampe har Chelsea formået at holde modstanderne fra scoring.
– Sidste gang Chelsea stod overfor Manchester United FC, blev det til en målrig affære med hele 7 mål.

Overvej derfor at placere et spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos vores bettingpartner Bet365 og få op til 1.000 kr.

Faktaboks:

Hvem: Chelsea – Wolverhampton Wanderers
Hvad: Premier League
Hvor: Stamford Bridge
Hvornår: Søndag d. 4. februar kl. 15:00

Kampens udgangspunkt

Chelsea ligger på en midterplacering i Premier League inden søndagens kamp, med 31 point efter 22 kampe. Mauricio Pochettinos tropper vil uden tvivl forsøge at spille sig opad i tabellen i jagten på værdifulde point.

Wolverhampton Wanderers har indtil videre haft en sæson med udfordringer og ligger lige nu på ligaens 11. plads med 29 point. De vil også være opsatte på at hente point og gøre en indsats for at klatre opad i tabellen.

Form og seneste resultater

Chelsea kommer ind til kampen med en nederlagsoplevelse i bagagen, efter de senest tabte 1-4 til Liverpool FC. The Blues har dog haft en fornuftig formkurve med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i de seneste fem kampe.

Wolverhampton Wanderers måtte også se sig slået i deres seneste opgør, hvor de tabte 3-4 til Manchester United FC. The Wolves har i deres seneste fem kampe hentet to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Styrkeforhold på Stamford Bridge og i indbyrdes opgør

Chelsea har været stærke på hjemmebane, hvor de i deres seneste fem hjemmebanekampe har hentet fire sejre og en uafgjort. Wolverhampton Wanderers har ligeledes vist gode takter på udebane med to sejre og tre uafgjorte i deres seneste fem udekampe.

I de indbyrdes opgør har Wolverhampton Wanderers dog haft overtaget med tre sejre i de seneste fem kampe, mens Chelsea har måttet nøjes med en enkelt sejr og en uafgjort.

Skader og karantæner

Chelsea:
Benjamin Chilwell, Benoît Badiashile, Carney Chukwuemeka, Christopher Nkunku, Malang Sarr, Malo Gusto, Marcus Bettinelli, Reece James, Roméo Lavia, Trevoh Chalobah, Wesley Fofana

Wolverhampton Wanderers:
Jean-Ricner Bellegarde

Forventede startopstillinger

Chelsea FC: 3-6-1
Robert Sánchez – Axel Disasi, Levi Colwill, Thiago Silva – Chimuanya Ugochukwu, Cole Palmer, Conor Gallagher, Enzo Fernández, Moisés Caicedo, Mykhailo Mudryk – Raheem Sterling

Wolverhampton Wanderers FC: 4-5-1
José Sá – Craig Dawson, Max Kilman, Nélson Semedo, Toti Gomes – Boubacar Traore, João Gomes, Mario Lemina, Pablo Sarabia, Thomas Doyle – Matheus Cunha

Søndagens opgør lover altså at blive en spændende affære mellem to hold, der begge er opsatte på at klatre opad i tabellen. Med duften af mål i luften, er der lagt op til en medrivende fodboldkamp. Må de bedste vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top