The perfect guide to the casino

Burnley – Fulham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [03/02/2023]

Lørdag d. 3. februar kl. 16:00 blæser fløjten til start på Turf Moor, hvor Premier League-duellen mellem Burnley og Fulham vil tage sin begyndelse.

Denne eftermiddagskamp tegner til at blive en målrig affære med chancer i begge ender af banen. Det er derfor vores spilforslag at sætte penge på ‘Begge Hold Scorer’ hos vores betting partner Bet365.

Argumenterne for dette spilforslag er mange: Burnleys seneste 20 hjemmekampe har budt på et gennemsnit af hele 3.30 mål. Derudover har de lukket i gennemsnit 2.05 mål ind per kamp i denne sæson af Premier League, og kun holdt nullet i 9% af deres kampe. Med begge hold scorende i 60% af Burnleys seneste 15 udekampe, er der lagt i kakkelovnen til en spændende match med masser af mål.

Faktaboks:

Hvem: Burnley – Fulham
Hvad: Premier League
Hvor: Turf Moor
Hvornår: Lørdag d. 3. februar kl. 16:00

Form og placering

Inden lørdagens opgør befinder Burnley sig på en udfordrende 19. plads i Premier Leagues nedrykningszone. Med kun 12 point i bagagen efter 22 kampe, vil Vincent Kompanys mandskab utvivlsomt gøre alt for at skrabe point sammen og klatre op ad tabellen.

Fulham har indtil videre haft en bedre sæson og indtager ligaens 13. plads med 25 point. Trods en hård sæsonstart, vil Marco Silvas mandskab utvivlsomt gå efter at fortsætte deres positive stime og spille sig op i den bedre halvdel af tabellen.

Begge hold kommer ind til kampen på baggrund af udfordrende perioder. Burnley har i deres seneste fem kampe ikke formået at vinde, mens Fulham har haft tre uafgjorte og to nederlag i deres sidste fem kampe.

Hjemmebane og udebane

På hjemmebane har Burnley haft svært ved at præstere, med ingen sejre i deres seneste fem kampe på Turf Moor. Fulham har på udebane haft en lige så udfordrende stime med fem nederlag i træk.

Indbyrdes har Burnley haft overhånden med fire sejre i de seneste fem opgør mod Fulham, der ikke har formået at vinde en enkelt. Burnley er nu på en tre kampes sejrsstime mod Fulham, og vil forsøge at fortsætte denne stime i lørdagens kamp.

Skader og karantæner

Burnley: Benson Manuel, Darko Churlinov, Hjalmar Ekdal, Johann Berg Gudmundsson, Nathan Redmond

Fulham: Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda, Tosin Adarabioyo

Forventede startopstillinger

Burnley FC: 5-4-1
James Trafford – Charlie Taylor, Dara O’Shea, Hannes Delcroix, Jordan Beyer, Victor Alexander da Silva – Josh Brownhill, Josh Cullen, Luca Koleosho, Sander Berge – Zeki Amdouni

Fulham FC: 4-3-3
Bernd Leno – Antonee Robinson, Calvin Ughelumba, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Raúl Jiménez, Willian

Med disse oplysninger i baghovedet, ser vi frem til en spændende og målrig kamp på lørdag. Husk, du kan se kampen live og sætte dine bets hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top