The perfect guide to the casino

AFC Bournemouth – Liverpool: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/01/2023]

Søndag aften er der dømt topfodbold på Vitality Stadium, når AFC Bournemouth tager imod gæsterne fra Liverpool. Med begge hold der har vist sig som målrige hold, ligner det en kamp, hvor netmaskerne formentlig vil blafre i begge ender.

Der er flere grunde til at tro på en målrig kamp: AFC Bournemouth har i gennemsnit haft hele 3.14 mål i deres seneste syv hjemmekampe. De har formået at score i samtlige af deres seneste 20 hjemmekampe, og har i denne sæson i gennemsnit scoret hele 2.15 mål per kamp i Premier League. Derudover har begge hold scoret i hele 80% af AFC Bournemouths kampe på udebane i Premier League denne sæson. Vi anbefaler derfor at spille på, at ‘Begge Hold Scorer’ hos vores bettingpartner, Bet365.

Faktaboks:

Hvem: AFC Bournemouth – Liverpool
Hvad: Premier League
Hvor: Vitality Stadium
Hvornår: Søndag d. 21. januar kl. 17:30

Op til kampen

AFC Bournemouth befinder sig i øjeblikket i den nedre halvdel af Premier League-tabellen, på en 12. plads efter 19 kampe, med 25 point. Værterne vil uden tvivl forsøge at spille sig op i tabellen i denne spillerunde.

Liverpool derimod, har haft en fornem sæson indtil videre, og indtager ligaens førsteplads efter 20 kampe med 45 point. De vil uden tvivl være opsatte på at fastholde deres position i toppen af Premier League.

Bournemouth kommer ind til opgøret med en sejr i bagagen, efter at de slog Queens Park Rangers FC med 3-2 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de formået at vinde fire.

Liverpool tog også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Arsenal FC med 2-0. Over deres seneste fem kampe, har de også vundet fire, uafgjort en og ikke tabt nogen.

Form og indbyrdes opgør

På hjemmebane har AFC Bournemouth vist god form med tre sejre og kun et nederlag i deres fem seneste hjemmekampe. I deres seneste kamp på Vitality Stadium sejrede de med 3-0 over Fulham FC.

Liverpool har også været stærke på udebane, hvor de i deres seneste fem opgør har vundet fire og spillet uafgjort i en. Deres seneste udekamp endte med en 2-0 sejr over Arsenal FC.

I de indbyrdes opgør har Liverpool haft overtaget med fire sejre i de seneste fem kampe. De har vundet de seneste to opgør, hvor det seneste møde endte med en 2-1 sejr til Liverpool.

Skader og karantæner

AFC Bournemouth: Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly, Ryan Fredericks

Liverpool: Curtis Jones, Diogo Jota, Thiago Alcantara

Forventede startopstillinger

AFC Bournemouth: 4-5-1
Norberto Neto – Adam Smith, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez – Lewis Cook, Marcus Tavernier, Max Aarons, Philip Billing, Ryan Christie – Dominic Solanke

Liverpool FC: 4-3-3
Alisson Becker – Ibrahima Konaté, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk – Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Ryan Gravenberch – Darwin Núñez, Luis Díaz, Mohamed Salah

Med disse forventninger lægger vi op til et hæsblæsende opgør mellem AFC Bournemouth og Liverpool. Så sæt dig godt til rette i sofaen og forbered dig på 90 minutters intens fodbold. Glem ikke at lægge dit spil hos Bet365 inden kickoff.

OVERSIGT

Scroll to Top