Sheffield United - West Ham United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/01/2023]

The perfect guide to the casino

Sheffield United – West Ham United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/01/2023]

På søndag eftermiddag klokken 15:00 er der kick-off på Bramall Lane, når Sheffield United tager imod West Ham United i en kamp, der har potentiale til at blive en målfattig affære. Vi anbefaler derfor at spille på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange:

– I det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold lykkedes det ingen af dem at score, hvilket resulterede i en 0-2 sejr til West Ham United.

– West Ham United har i de seneste tre udekampe kun formået at score i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

– Samtidig har holdet vist stærkt forsvarsspil og kun lukket 0.25 mål ind i gennemsnit i de seneste fire kampe.

– West Ham United har i 75% af deres seneste fire kampe holdt målet rent.

– I gennemsnit har West Ham Uniteds kampe haft 1.33 mål i de seneste tre optrædener.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

  • Hvem: Sheffield United – West Ham United
  • Hvad: Premier League
  • Hvor: Bramall Lane
  • Hvornår: Søndag d. 21. januar kl. 15:00

Nuværende form og liga placering

Sheffield United har haft en skuffende start på sæsonen og ligger aktuelt på 20. pladsen i Premier League med blot ni point efter 20 kampe. Pointene er vundet via to sejre, tre uafgjorte og hele 15 nederlag. Chris Wilders mandskab vil uden tvivl forsøge at spille sig væk fra bunden af ligaen.

West Ham United, derimod, har haft en overbevisende sæson og har formået at placere sig på en flot sjetteplads med 34 point efter 20 kampe. Pointene er opnået via 10 sejre, fire uafgjorte og seks nederlag. Holdet vil utvivlsomt være opsat på at spille sig nærmere til en Champions League-kvalificerende position i top fire.

Seneste præstationer

Sheffield United kommer til søndagens opgør med en seneste sejr over Gillingham FC, hvor de vandt 4-0. Dog har holdets resultater i de seneste fem kampe ikke været imponerende med kun en sejr, en uafgjort og tre nederlag.

David Moyes’ mandskab, West Ham United, har vist stærkere præstationer med to sejre, 2 uafgjorte og kun et nederlag i deres seneste fem opgør. Dog endte deres seneste kamp uafgjort med Bristol City FC.

Indbyrdes opgør og hjemme-ude statistik

Sheffield United har haft det svært på hjemmebane i de seneste fem kampe med kun to sejre og tre nederlag. Deres seneste hjemmekamp mod Luton Town FC endte med et 2-3 nederlag.

West Ham United har derimod haft succes på udebane i deres seneste fem kampe med tre sejre og to nederlag. Deres seneste udekamp mod Arsenal FC resulterede i en 2-0 sejr.

I de seneste tre indbyrdes opgør har West Ham United haft overtaget med tre sejre, mens Sheffield United ikke har formået at vinde. West Ham United er på en sejrsstime på tre kampe mod Sheffield United, og den seneste kamp endte med en 2-0 sejr til The Hammers.

Skader og karantæner

Sheffield United må undvære spillere som Ben Osborn, Daniel Jebbison, George Baldock, Ismaila Coulibaly, John Fleck, Max Lowe, Rhys Norrington-Davies og William Osula til søndagens kamp.

West Ham United må klare sig uden Aaron Cresswell.

Forventede startopstillinger

Sheffield United FC forventes at stille op i en 3-5-2 formation med Wes Foderingham i målet. Andre Brooks, Anis Ben Slimane, Gustavo Hamer, Oliver Norwood og Vinícius Souza udgør midtbanen, mens Cameron Archer og Oliver McBurnie forventes at starte på toppen.

West Ham United FC forventes at stille op i en 4-5-1 formation med Alphonse Areola i målet. Midtbanen består af James Ward-Prowse, Lucas Paquetá, Mohammed Kudus, Pablo Fornals og Tomáš Souček, mens Jarrod Bowen forventes at være holdets angriber.

Uanset udfaldet, er det sikkert, at vi kan forvente en intens kamp mellem to hold, der begge vil kæmpe for at forbedre deres stilling i ligaen. Husk at følge med på søndag kl. 15:00!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top