The perfect guide to the casino

Arsenal – Crystal Palace: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [20/01/2023]

Denne lørdag eftermiddag, med kickoff klokken 13:30, vil Emirates Stadium være skueplads for opgøret mellem Arsenal og Crystal Palace. En dyst, der forventes at være relativt lavtscorende, og hvor vi råder til at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Flere faktorer taler for dette udfald: Arsenal har i deres seneste tre kampe kun formået at score et gennemsnit på 0.33 mål. Crystal Palace imponerede defensivt i deres seneste kamp mod Everton FC, hvor de holdt nullet. Arsenal har på hjemmebane i deres seneste tre kampe kun formået at score et gennemsnit på 0.67 mål. I det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold, scorede kun ét hold, da kampen endte 1-0. Endelig har Crystal Palace i deres seneste ni udekampe kun formået at score et gennemsnit på 1.00 mål.

Gå til ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

  • Hvem: Arsenal – Crystal Palace
  • Hvad: Premier League
  • Hvor: Emirates Stadium
  • Hvornår: Lørdag d. 20. januar kl. 13:30

Holdenes placering og form

Arsenal ligger inden opgøret solidt i top fire af Premier League med 40 point efter 20 kampe. Mikel Artetas mandskab vil uden tvivl forsøge at styrke sin position i top fire i denne spillerunde, for at konsolidere deres position, der giver adgang til Champions League næste sæson.

Crystal Palace, som ikke har haft en ligeså god sæson, befinder sig i den nedre halvdel af tabellen med 21 point efter 20 kampe. De vil utvivlsomt være opsatte på at hente point for at spille sig opad i tabellen.

The Gunners kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen efter at have tabt 0-2 til Liverpool FC. Over de seneste fem kampe har de kun formået at hive en sejr hjem, sammen med en uafgjort og tre nederlag.

Roy Hodgsons mandskab fik en point med fra deres seneste kamp, da de spillede 0-0 med Everton FC. Crystal Palace har over deres seneste fem kampe formået at hente en enkelt sejr, tre uafgjorte og et nederlag.

Hjemme- og udebaneform

På hjemmebane har Arsenal formået at hive tre sejre hjem i deres seneste fem kampe, men har også lidt to nederlag. Deres seneste to hjemmekampe har endt med nederlag.

Crystal Palace fik et 1-2 nederlag med hjem fra deres seneste udekamp mod Chelsea FC. Over deres seneste fem udekampe har de formået at hente en enkelt sejr, to uafgjorte og to nederlag.

I de indbyrdes opgør har Arsenal haft overtaget med tre sejre over de seneste fem kampe, mens Crystal Palace har en enkelt sejr og et enkelt uafgjort resultat. Arsenal er på en tre kampes sejrsstime i de indbyrdes opgør, og vandt også det seneste opgør med 1-0.

Skader og karantæner

Arsenal: Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Crystal Palace: James Tomkins, Jefferson Lerma, Matheus França, Michael Olise, Naouirou Ahamada, Nathan Ferguson, Odsonne Edouard, Omotayo Adaramola

Forventede startopstillinger

Arsenal FC: 4-3-3

David Raya – Ben White, Gabriel Magalhães, Takehiro Tomiyasu, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Crystal Palace FC: 4-5-1

Sam Johnstone – Joachim Andersen, Joel Ward, Marc Guehi, Tyrick Mitchell – Cheick Doucouré, David Ozoh, Eberechi Eze, Jeffrey Schlupp, Will Hughes – Jordan Ayew

Med disse elementer i spil, lover det for en spændende og intens kamp på Emirates Stadium, hvor begge hold vil kæmpe for at sikre vigtige point. Vil Arsenal formå at holde deres stærke indbyrdes statistik, eller vil Crystal Palace overraske og tage sejren? På lørdag får vi svaret.

OVERSIGT

Scroll to Top