Everton - Aston Villa: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/01/2023]

The perfect guide to the casino

Everton – Aston Villa: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/01/2023]

Søndag eftermiddag kl. 15:00, mødes Everton og Aston Villa i det maleriske Goodison Park. Med begge hold, der har fremvist deres målscoringskapabiliteter, anbefaler vi at satse på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Flere faktorer taler for dette spilforslag:

– Everton har kun scoret i 60% af deres hjemmekampe i Premier League denne sæson.
– I 80% af Evertons seneste fem kampe har begge hold haft held med at score.
– Everton har gennemsnitligt haft 3.67 mål i deres seneste tre kampe.
– Everton har i gennemsnit haft hele 3.71 mål i deres seneste syv udekampe.

Derfor, læg dine spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Everton – Aston Villa
Hvad: Premier League
Hvor: Goodison Park
Hvornår: Søndag d. 14. januar kl. 15:00

Kampens kontekst og holdenes form

Med 20 kampe spillet, hænger Everton lige over nedrykningszonen på Premier Leagues 17. plads. De har samlet 26 point via otte sejre, to uafgjorte og ti tab. På trods af kun at være over halvvejs i sæsonen, vil Sean Dyches mandskab uden tvivl forsøge at øge afstanden til nedrykningsstregen.

I modsætning hertil har Aston Villa haft en bedre sæson og ligger på ligaens andenplads med 42 point. De har opnået dette via 13 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. Udebaneholdet vil utvivlsomt være opsat på at spille sig nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

Everton kommer ind til opgøret med en pointdeling i baggagen, da de spillede 0-0 med Crystal Palace FC i deres seneste aktion. De seneste fem kampe har været en skuffelse med 0 sejre, to uafgjorte og tre nederlag.

Modsætning til dette, er Aston Villa kommet ind til kampen med en sejr over Middlesbrough FC med 1-0 i deres seneste kamp. Deres seneste fem kampe har resulteret i tre sejre, en uafgjort og et nederlag. Deres seneste to kampe er endt med en sejr.

Holdenes præstationer på hjemme- og udebane

Everton har haft en blandet ydelse på Goodison Park, og deres seneste fem hjemmekampe har resulteret i to sejre, en uafgjort og to nederlag. Deres seneste hjemmekamp mod Manchester City FC endte i et 1-3 nederlag.

Aston Villa har derimod haft imponerende præstationer på udebane med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem udekampe. Deres seneste udekamp mod Middlesbrough FC endte med en 1-0 sejr.

I holdenes indbyrdes opgør har Aston Villa haft overtaget med fire sejre over Evertons ene sejr i de seneste fem kampe. Dog, den seneste kamp endte med en sejr til Everton, da de besejrede Aston Villa med 2-1.

Skader og karantæner

Everton: Andre Gomes, Dele Alli, Seamus Coleman

Aston Villa: Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings

Forventede startopstillinger

Everton FC: 4-5-1
Jordan Pickford – James Tarkowski, Jarrad Branthwaite, Nathan Patterson, Vitalii Mykolenko – Abdoulaye Doucouré, Amadou Onana, Idrissa Gueye, Jack Harrison, James Garner – Dwight McNeil

Aston Villa FC: 4-5-1
Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, John McGinn, Nicolò Zaniolo, Youri Tielemans – Ollie Watkins

Uanset udfaldet, er der garanti for en intens og spændende kamp mellem Everton og Aston Villa. Husk at lægge dine spil hos Bet365!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top