The perfect guide to the casino

Burnley – Luton Town: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [12/01/2023]

Fredag aften klokken 20:45 tændes projektørerne på Turf Moor, når Burnley tørner sammen med Luton Town i en kamp, der forudsiges at være en taktisk og målfattig affære. Derfor anbefaler vi at spille på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Der er flere faktorer, der taler for et sådant udfald:

Burnley har kun ladet et mål slippe ind i deres seneste opgør mod Tottenham Hotspur FC, mens Luton Town har en scoregennemsnit på blot 1.00 mål i deres seneste 20 udekampe. Begge hold har scoret i 0% af Burnleys seneste tre hjemmekampe, og Luton Town har holdt nullet i deres seneste kamp mod Bolton Wanderers FC. Burnley har haft svært ved at finde vej til netmaskerne, med ingen scoringer i 67% af deres seneste tre kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

  • Hvem: Burnley – Luton Town
  • Hvad: Premier League
  • Hvor: Turf Moor
  • Hvornår: Fredag d. 12. januar kl. 20:45

Ligasituation og formkurver

Inden kampens start finder vi Burnley i nedrykningszonen på 19. pladsen i Premier League efter 20 kampe, hvor det kun er blevet til 11 point. Gæsterne fra Luton Town har haft en marginalt bedre sæson indtil videre og befinder sig på 18. pladsen med 15 point efter 19 kampe. Begge hold vil derfor være opsatte på at skrabe point sammen for at klatre væk fra nedrykningszonen.

Burnley kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen til Tottenham Hotspur FC, mens formkurven over de seneste fem kampe har været nedadgående med kun en sejr og fire nederlag. Luton Town har vist lidt mere stabilitet med to sejre, en uafgjort og to nederlag i deres seneste fem kampe.

Hjemme- og udebaneoptakt

På hjemmebane har Burnley haft det svært med kun en sejr og fire nederlag i de seneste fem kampe på Turf Moor. I den modsatte ende har Luton Town haft det lige så udfordrende på udebane med en sejr, en uafgjort og tre nederlag i deres seneste fem udekampe.

I de seneste indbyrdes opgør har Burnley haft overhånden med to sejre i de seneste tre kampe, mens Luton Town ikke har formået at vinde nogen af disse kampe.

Skader og karantæner

Burnley: Benson Manuel, Darko Churlinov, Hjalmar Ekdal, Johann Berg Gudmundsson, Nathan Redmond

Luton Town: Albert Sambi Lokonga, Dan Potts, Gabriel Osho, Jordan Clark, Ross Barkley

Forventede startopstillinger

Burnley FC: 5-4-1

James Trafford – Charlie Taylor, Dara O’Shea, Hannes Delcroix, Jordan Beyer, Victor Alexander da Silva – Josh Brownhill, Josh Cullen, Luca Koleosho, Sander Berge – Zeki Amdouni

Luton Town FC: 3-5-2

Thomas Kaminski – Amari’i Bell, Issa Kabore, Tom Lockyer – Alfie Doughty, Andros Townsend, Luke Berry, Pelly Ruddock, Ryan Giles – Carlton Morris, Chiedozie Ogbene

Med et kritisk blik på holdenes placeringer og formkurver, er der ingen tvivl om, at fredagens opgør vil være af vital betydning for begge klubber. Vi ser frem til en tændt og taktisk kamp, hvor det kan forventes, at begge hold vil kæmpe til det sidste fløjt for at skrabe vigtige point sammen. Så sæt dig tilbage, og nyd denne Premier League-kamp under projektørerne på Turf Moor.

OVERSIGT

Scroll to Top