The perfect guide to the casino

Torino – Atalanta: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [4/12/2023]

Mandag aften kl. 20:45 fløjter dommeren i gang for opgøret mellem Torino og Atalanta på Olimpico. Det er en kamp, der emmer af potentialet for mål i begge ender, og derfor vil vi med sikkerhed anbefale at placere et væddemål på ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette spilforslag står i kø:

– Torino har i gennemsnit nettet hele 2.00 gange i deres seneste fem udekampe.
– Begge hold fandt vej til nettet i det seneste indbyrdes opgør, der sluttede med en 2-1 sejr til Torino.
– Torino har haft en gennemsnitsmåltotal på hele 4.00 i deres seneste fem udekampe.
– Torino har ikke formået at holde nullet i nogen af deres seneste 10 udekampe.
– Torino har kun undladt at score i 8% af deres kampe i Serie A denne sæson.

Tag springet og spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og nyd en velkomstbonus på op til 1.000 kr!

Faktaboks:

Hvem: Torino – Atalanta
Hvad: Serie A
Hvor: Olimpico
Hvornår: Mandag d. 4. december kl. 20:45

Holdenes form og placering

Torino, værterne for aftenens kamp, ligger i skrivende stund på Serie A’s 12. plads efter 13 kampe med 16 point. Pointene er hentet via fire sejre, fire uafgjorte og fem nederlag. Selvom vi kun er 13 ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Ivan Jurićs mandskab utvivlsomt kæmpe for at forbedre holdets position i tabellen.

Atalanta, gæsterne til aftenens opgør, ligger på ligalisten lidt bedre end Torino, nemlig på en 12. plads efter 13 kampe med 20 point. Med seks sejre, to uafgjorte og fem nederlag må Atalanta også være opsat på at forbedre deres position i denne spillerunde.

Hjemme- og udebanestatistikker

Med et nederlag i bagagen fra deres seneste kamp mod Bologna FC 1909, har Torino dog vist fine takter over de seneste fem kampe med to sejre, en uafgjort og to nederlag. Dog har de ikke været overbevisende i deres seneste fem hjemmekampe på Olimpico, hvor det er blevet til en enkelt sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Atalanta, på den anden side, har haft et mere blandet forløb i deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejre, 2, uafgjorte og to nederlag. På udebane har de dog præsteret OK med to sejre, to uafgjorte og et nederlag i de seneste fem kampe.

Indbyrdes opgør

I de seneste fem kampe mellem de to hold, har Atalanta haft overtaget med tre sejre sammenlignet med Torinos nul sejre, mens to opgør er endt uafgjort. Dog endte den seneste kamp med en sejr til Torino, som besejrede Atalanta med 2-1.

Skader og karantæner

Torino: Ange Caumenan N’Guessan, Saba Sazonov, Samuele Ricci
Atalanta: Charles De Ketelaere, El Bilal Touré, Jose Luis Palomino

Forventede startopstillinger

Torino FC: 3-6-1
Vanja Milinković Savić – Alessandro Buongiorno, Raoul Bellanova, Ricardo Rodríguez – Adrien Tameze, Gvidas Gineitis, Ivan Ilić, Jacopo Antolini, Karol Linetty, Nemanja Radonjić – Antonio Sanabria

Atalanta Bergamasca Calcio: 3-5-2
Juan Musso – Berat Djimsiti, Matteo Ruggeri, Sead Kolašinac – Mario Pašalić, Marten de Roon, Michel Ndary Adopo, Teun Koopmeiners, Éderson – Ademola Lookman, Gianluca Scamacca

Forvent en aften med intens fodbold, mål i begge ender og et uforudsigeligt resultat på Olimpico. Husk at få dit væddemål på plads hos Bet365. God fornøjelse!

OVERSIGT

Scroll to Top