The perfect guide to the casino

Lazio – Cagliari: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [2/12/2023]

Lazio og Cagliari står overfor hinanden i en spændende Serie A-kamp på Olimpico lørdag aften kl. 18:00. Med mål i begge ender ser det ud til at være en kamp, der vil levere underholdning og spænding i højeste gear.

Statistikken taler for, at begge hold vil være i stand til at score i denne kamp. Lazio har i gennemsnit lukket 2.22 mål ind i deres seneste ni kampe, og har kun formået at holde nullet i 17% af deres kampe på udebane i Serie A denne sæson. Derudover har begge hold scoret i hele 62% af Lazios kampe i Serie A denne sæson. Lazio har heller ikke formået at score i bare 20% af deres seneste 20 kampe, og i kun 12% af deres seneste 15 hjemmekampe.

Derfor anbefaler vi hos Bet365 at spille på, at ‘Begge Hold Scorer’.Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Lazio – Cagliari

Hvad: Serie A

Hvor: Olimpico

Hvornår: Lørdag d. 2. december kl. 18:00

Holdenes form og placering:

Lazio, der er værter for denne kamp, ligger på Serie As 11. plads efter 13 kampe med 17 point, opnået gennem fem sejre, to uafgjorte og seks nederlag. Trods kun at være 13 spillerunder inde i sæsonen, vil Maurizio Sarris mandskab uden tvivl forsøge at forbedre holdets position.

Derimod har gæsterne ikke haft en særlig god sæson indtil nu, med kun en 11. plads i ligaen og 10 point efter 13 kampe. Deres point er kommet gennem to sejre, fire uafgjorte og syv nederlag. Dette vil Cagliari uden tvivl forsøge at forbedre i løbet af denne spillerunde.

Seneste præstationer:

Lazio kommer ind til denne kamp med en sejr over Celtic FC, hvor de vandt med 2-0 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de haft to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Cagliari, derimod, har ikke haft samme held i deres seneste kamp, hvor en 1-1 kamp mod SS Monza 1912 endte uden sejr. Over deres seneste fem kampe har det dog været bedre, med tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag.

Hjemmebane og udebane præstationer:

På hjemmebane har Lazio været stærke, med fire sejre ud af de seneste fem kampe der er spillet på Olimpico. Cagliari har haft det sværere på udebane, med et 1-2 nederlag til Juventus FC i deres seneste kamp, og kun et enkelt sejr i deres seneste fem udebanekampe.

Indbyrdes opgør:

I de seneste indbyrdes opgør har Lazio haft overhånden med tre sejre ud af de seneste fire kampe, mens Cagliari ikke har formået at vinde nogen. Den seneste kamp endte med en 3-0 sejr til Lazio.

Skader og karantæner:

Lazio: Alessio Romagnoli, Mattia Zaccagni, Nicolò Casale

Cagliari: Alessandro Di Pardo, Marco Mancosu, Marko Rog, Nahitán Nández

Forventede startopstillinger:

SS Lazio: 4-3-3

Ivan Provedel – Adam Marušić, Elseid Hysaj, Mario Gila, Patric Aguiar – Felipe Anderson, Luis Alberto, Manuel Lazzari – Ciro Immobile, Pedro Rodriguez, Valentín Castellanos

Cagliari Calcio: 4-4-2

Boris Radunović – Alberto Dossena, Gabriele Zappa, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello – Antoine Makoumbou, Ibrahim Sulemana, Jakub Jankto, Matteo Prati – Gaetano Oristanio, Zito Luvumbo

Det er uden tvivl en kamp, der byder på mange spændende elementer, og vi ser frem til at se, hvad kampen vil bringe. Husk at følge med og sætte dit spil hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top