The perfect guide to the casino

Liverpool – Fulham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [3/12/2023]

Søndag eftermiddag lyder startfløjtet kl. 15:00 på Anfield, når Liverpool og Fulham tørner sammen i Premier League. Der er lagt op til en kamp, der kan byde på mål i begge ender, så vores spilforslag lyder på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange. Liverpool har i deres seneste ni kampe ikke formået at holde nullet. På udebane har de i denne sæson ikke scoret i 29% af kampene, mens de i deres seneste 15 hjemmekampe på Anfield har scoret i alle. I deres seneste opgør mod Wolverhampton Wanderers FC lukkede de to mål ind. Så der er god grund til at forvente, at netmaskerne vil blafre i begge ender.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og kom i gang med op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Liverpool – Fulham

Hvad: Premier League

Hvor: Anfield

Hvornår: Søndag d. 3. december kl. 15:00

Holdenes form:

Værterne Liverpool sidder i øjeblikket på Premier Leagues tredjeplads efter 13 kampe med 28 point i bagagen, hvilket lige nu sikrer direkte adgang til Champions League næste sæson. Pointene er hentet via otte sejre, fire uafgjorte og kun ét nederlag. Jürgen Klopps mandskab vil uden tvivl forsøge at styrke deres position i top fire i denne spillerunde.

Fulham, derimod, har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. De befinder sig i den nedre halvdel af tabellen på ligaens 14. plads efter 13 kampe med 15 point. Pointene er kommet i hus via fire sejre, tre uafgjorte og seks nederlag. Fulham må derfor være opsatte på at spille sig nærmere den øvre ende af tabellen.

The Reds kommer ind til opgøret med en sejr, da de slog LASK Linz med 4-0 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Marco Silvas Fulham tog også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Wolverhampton Wanderers FC med 3-2. Over deres seneste fem kampe har det været lidt en blandet landhandel med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Hjemmebane og udebane:

På Anfield har Liverpool været suveræne og hentet fem sejre i deres seneste fem kampe, mens de har vundet alle deres seneste 10 kampe på hjemmebane. Fulham har derimod haft det svært på udebane, hvor de i deres seneste kamp tabte 1-3 til Aston Villa FC. Over de seneste fem udebanekampe har det kun været til en sejr, mens det også er blevet til to uafgjorte og to nederlag.

I de indbyrdes opgør har Liverpool haft overtaget med to sejre over de seneste fem kampe, sammenlignet med Fulhams ene sejr og to uafgjorte. Dog endte den seneste kamp med en sejr til The Cottagers, da de besejrede søndagens værter med 1-0.

Skader og karantæner:

Liverpool: Curtis Jones, Diogo Jota, Thiago Alcantara

Fulham: Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda, Tosin Adarabioyo

Forventede startopstillinger:

Liverpool FC: 4-3-3

Alisson Becker – Andrew Robertson, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk – Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Ryan Gravenberch – Darwin Núñez, Luis Díaz, Mohamed Salah

Fulham FC: 4-3-3

Bernd Leno – Antonee Robinson, Issa Diop, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Raúl Jiménez, Willian

Med alt dette i mente, er scenen sat for en spændende kamp på Anfield. Så lad os se, hvem der trækker det længste strå i dette Premier League opgør. God kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top