The perfect guide to the casino

Randers FC – Vejle Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [1/12/2023]

Denne fredag eftermiddag kl. 15:00 står slaget mellem Randers FC og Vejle Boldklub i hjertet af Kronjylland på Cepheus Park Randers.

Det er en kamp, der er skræddersyet til at blive en målfattig affære, baseret på begge holds defensive styrke og nylige målscoringsform. Vi anbefaler derfor, at du placerer dine væddemål på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365.

Her er de vigtigste pointer, der taler for dette spilforslag:

– Randers FC har ikke formået at score i deres seneste kamp mod Odense BK.
– Vejle Boldklub har i gennemsnit kun scoret 0.88 mål pr. udekamp i Superligaen denne sæson.
– Vejle Boldklub har kun haft 1.33 mål i deres sidste tre kampe.
– Randers FC har scoret i gennemsnit 0.67 mål i deres seneste tre hjemmekampe.
– Vejle Boldklub har scoret i gennemsnit 0.67 mål i deres seneste tre udekampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Randers FC – Vejle Boldklub

Hvad: Superligaen

Hvor: Cepheus Park Randers

Hvornår: Fredag d. 1. december kl. 15:00

Holdenes form og placering

Værterne Randers FC ligger i øjeblikket på Superligaens 10. plads efter 16 kampe med 15 point, som i skrivende stund giver en plads i nedrykningsspillet. Med en blanding af tre sejre, seks uafgjorte og syv nederlag, vil Rasmus Bertelsens tropper utvivlsomt forsøge at skabe mere afstand til nedrykningsstregen i denne spillerunde.

Gæsterne Vejle Boldklub har haft en mere turbulent sæson, og befinder sig aktuelt under nedrykningsstregen på den 11. plads med kun 13 point indhentet over 16 kampe. Med tre sejre, fire uafgjorte og ni nederlag, vil Vejle også være opsat på at hente point og rykke tættere på den sikre side af nedrykningsstregen.

Når man ser på Randers FC’s form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Odense BK med 0-1 i deres seneste opgør. Deres seneste fem kampe har ikke været prangende med 0 sejre, en uafgjort og fire nederlag.

På den anden side kommer Vejle Boldklub ind i opgøret med lidt bedre form, da de fik et point i deres seneste kamp mod Hvidovre IF, som endte 1-1. Vejle har haft bedre resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til en sejr, tre uafgjorte og et enkelt nederlag.

Hjemmebane og udebane form

Randers FC har haft det svært på hjemmebane, Cepheus Park Randers, over de seneste fem hjemmekampe, hvor det kun er blevet til en sejr, en uafgjort og tre nederlag. Deres seneste tre hjemmekampe er endt med nederlag.

Vejle Boldklubs seneste udekamp endte med en uafgjort mod Hvidovre IF. Ser man på deres seneste fem udekampe, har de en blandet pose med et sejr, to uafgjorte og to nederlag.

I holdenes indbyrdes opgør har Randers FC haft overhånden med fire sejre over de seneste fem kampe, sammenlignet med Vejle Boldklubs nul sejre og en uafgjort. Randers FC har i skrivende stund en sejrsstime på fire kampe, når de to hold mødes. Den seneste kamp endte med en sejr til Randers, da de besejrede Vejle med 2-1.

Skader og karantæner

Randers FC:

Björn Kopplin, Edgar Babayan, Frederik Lauenborg, Wessel Dammers

Vejle Boldklub:

Dimitrios Emmanouilidis

Forventede startopstillinger

Randers FC: 4-3-3

Patrik Carlgren – Daniel Høegh, Hugo Andersson, Oliver Olsen, William Elgaard Kaastrup – Filip Bundgaard Kristensen, John Björkengren, Mads Enggård – Al-Hadji Kamara, Marvin Egho, Stephen Odey

Vejle Boldklub: 4-5-1

Nathan Trott – Miiko Martín Albornoz Inola, Oliver Provstgaard Nielsen, Raúl Albentosa Redal, Stefan Velkov – Ebenezer Ofori, Hamza Barry, Kristian Kirkegaard, Musa Juwara, Tobias Lauritsen – German Onugkha

Det er lagt op til en nervepirrende duel mellem to hold, der desperat jagter de vigtige point i kampen for overlevelse i Superligaen. Må det bedste hold vinde.

OVERSIGT

Scroll to Top